Pantelić: Na delu je pokušaj puča, sve što radim činim za bolje sutra

24.05.2021

11:32 >> 16:30

0

Zamenik predsednika veruje da je Statut na njegovoj strani

Pantelić: Na delu je pokušaj puča, sve što radim činim za bolje sutra
Copyright 24sedam/FSS/MN Press

Vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Marko Pantelić nakon smena u IO FSS reagovao je povodom organizacije sastanka “fudbalske vlade” u starom sastavu, koja se okupila u Staroj Pazovi kako bi izglasla njemu nepoverenje.

– Danas u 13.00 u Sportskom centru FSS na delu je pokušaj svojevrsnog puča kako bi se održala nelegitimna sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije. Po Statutu FSS sednicom mogu da predsedavaju samo predsednik, zamenik predsednika ili počasni predsednik FSS, a kako sam sednicu IO FSS kao odgovorno lice zakazao za četvrtak, 27. maja, jasno je da su pojedinci na ovaj način grubo zloupotrebili Statut FSS u nameri da spreče promene koje su neminovne – izjavio je Pantelić.

Kao odgovorno lice u sistemu Fudbalskog saveza Srbije neću odustati od borbe da se fudbal i pojedini organi FSS očiste od onih koji su ga zloupotrebili samo za svoje uske interese.

– Sve što radim činim za bolje sutra srpskog fudbala i pokušaji kao što je ovaj neće me sprečiti da istrajem u borbi za čistiji, pravedniji i bolji fudbal u Srbiji – poručio je Pantelić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike