Pankov: Neće biti lako ni nama, ni njima! Očekuje nas jedan od lepših derbija!

06.04.2021

13:59 >> 14:02

0

Defanzivac Crvene zvezde najavio sutrašnji meč (18.00) sa Partizanom

Pankov: Neće biti lako ni nama, ni njima! Očekuje nas jedan od lepših derbija!
Copyright MN Press
Štoper Crvene zvezde Radovan Pankov očekuje da 164. večiti derbi bude upamćem na po lepom fudbalu, jer obe ekipe se nalaze u pobedničkim serijama što je dokaz dobre forme.

– Očekivanja su ista kao i pred svaki derbi. Želimo da ostvarimo pobedu i to je cilj koji smo zacrtali. Međutim, neće biti lako ni njima, a ni nama. I mi i oni smo u fantastičnoj formi i uveren sam da će biti jedan od lepših derbija bez puno seckanja igre. Već duže vreme imamo vrhunsku atmosferu u ekipi i sigurno da je upravo to nešto što mnogo doprinosi odličnim rezultatima koje prikazujemo – rekao je Radovan Pankov.

Navijači nastavljaju sa podrškom crveno-belima, iako ih dugo nema na tribinama zbog situacije sa koronavirusom.

– Naravno da nedostaju navijači, ali i pored toga što nisu sa nama na terenu, osećamo da su tu jer nam u zadnje vreme priređuju mnogo iznenađenja. Juče su nam poklonili grafit, a ja se nadam da ćemo im se mi sutra odužiti pobedom.

Pankov očekuje da pobednika odluči pojedinac, možda iz prekida.

Pročitajte još

– Prevagu na derbiju može da donese momenat pojedinca, takođe i neki prekid. Večiti rival je za nama u bodovnom zaostatku i verovatno će morati da nas napadne i pokuša da spasi sezonu. Mi smo pokazali ove sezone da znamo da igramo i kada napadamo, ali i da smo jaki u kontrama, kada smo u podređenom položaju. Spremni čekamo derbi – poručio je Pankov.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike