Ovome se malo ko nadao! Srpski reprezentivac nastavlja karijeru u klubu koji ga je „otpisao“

13.08.2021

15:38 >> 15:43

0

Autor: Adam Štulić

Iskusni defanzivac otišao da bi se vratio!?

Ovome se malo ko nadao! Srpski reprezentivac nastavlja karijeru u klubu koji ga je „otpisao“
Copyright Kristijano Ronaldo i Nikola Maksimović foto: MN Press

Početak leda doneo je rastanak Nikole Maksimovića i Napolija posle pet godina saradnje, a kraj bi mogao da pruži potpuno neočekivan povratak srpskog reprezentativca u klub podno Vezuva.

Selili su nekadašnjeg štopera Crvene zvezde širom Evrope u prethodnim nedeljama, Fenerbahče je, prema pisanju turskih medija, ozbiljno „zagrizao“, postojale su, navodno, dve ponude iz Grčke, a posle senzacionalne vesti iz Španije da je Maksimović na oku maridskog Reala, delovalo je da će Srbin, ipak, put Francuske i Marselja.

Međutim, vreme prolazi, visoki defanzivac je još bez kluba, a čelnicima Napolija se sve više vrzma po glavi mogućnost obnove saradnje sa reprezentativcem „orlova“, koji ne krije da bi takav scenario najviše voleo.

– Svaki dan treniram kako bih bio spreman za novi izazov. Imam četiri ponude, dve iz Francuske, jednu iz Turske i jednu iz Katara, ali prioritet mi je ostanak u Italiji, posebno u Napoliju – kazao je Maksimović za lokalni napuljski list.

S druge strane, ugledna „Gazeta delo Sport“ piše da je srpski defanzivac spreman i na smanjenje plate u odnosu na ono što je primao u poslednje tri sezone (1.2 miliona evra) kako bi ostao u Napoliju, koji bi u narednim danima mogao da učini konkretne korake ka vraćanju Maksimovića.

Pročitajte još

– Vratio bih se trčeći, porodica i ja smo veoma vezani za grad, stekli smo mnogo prijatelja za ceo život. Deca se odlično snalaze u gradskim školama. Ako Napoli želi, sešćemo za sto i pronaći dogovor o nastavku saradnje – nema dilemu Nikola Maksimović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike