"Za smrt oca sam saznao na hrvatskim portalima"

27.02.2021

16:41

0

Autor: M. R.

Noel Saračević ima 15 godina i trenira rukomet u Vespremu

"Za smrt oca sam saznao na hrvatskim portalima"
Copyright Profimedia

Nekada je Zlatan Saračević sa uspehom nosio dres Vesprema, a sada istom stazom korača njegov sin Noel (15). Život legendarnog rukometaša Hrvatske se prošlog vikenda ugasio, a ta vest je šokirala ceo region. Odmah posle utakmice koju je vodio sa klupe, pozlilo mu je i nisu uspeli da ga spasu. Čak je i Noel za smrt oca saznao iz medija.

Nikada neću zaboraviti prošlu nedelju. Dobio sam nekoliko poruka, poznanici su mi izražavali saučešće, a ja nisam imao pojma šta se događa. Sve te poruke su stizale iz Hrvatske, pa sam otišao na njihove portale i čuo za tragediju – pričao je Noel za mađarski “Blikk“. – Detalji su bili šokantni. Sve se dogodilo neočekivano, nisam želeo da prihvatim to, ne želim ni sada.

Pročitajte još

Noel živi u Mađarskoj sa majkom Aniko, koja je od Zlatka bila razvedena još od 2007. godine.

– Tata je živeo u Hrvatskoj, a ja sam pre korone provodio svaki odmor sa njim. Sada se neko vreme nismo viđali, ali smo se redovno čuli. Slao sam mu snimke sa mojih utakmica, nije želeo da me uči previše. Smatrao je da je to posao mog trenera, a ne roditelja. Iako ga nisam gledao kako je igrao, radio sam sa njim vežbe po kojima je trenirao i tako sam zavoleo rukomet.

Reakcije javnosti su veoma iznenadile mladog Noela.

– Nikada nisam o njemu razmišljao kao o treneru ili igraču, gledao sam ga kao oca. Nisam imao pojma koliko ga ljudi ovde vole i cene. Dobio sam mnogo poruka podrške, to mi veoma znači. Nadam se da ću jednog dana biti velika osoba kao što je bio moj tata – zaključio je Saračević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike