"Ispravićemo greške i u Beogradu će biti sve još bolje"

17.04.2021

19:41 >> 19:46

0

Autor: M. R.

Utisci iz tabora Srbije posle pobede protiv Slovačke u baražu za SP

"Ispravićemo greške i u Beogradu će biti sve još bolje"
Copyright Profimedia

Veliki korak ka Svetskom prvenstvu je napravljen, preostalo je da rukometašice Srbije u Beogradu sačuvaju prednost od sedam golova protiv Slovačke i overe vizu za Španiju. Selektor Uroš Bregar će debi na klupi naše reprezentacije pamtiti po trijumfu (26:19).

– Malo smo izgubili samopuzdanje zbog nekih promašenih zicera u prvom poluvremenu, dobili smo i neke lake golove od Slovačke, što ne bismo smeli – rekao je Bregar posle meča. – Onda smo se dogovorili šta moramo da promenimo i drugo poluvreme smo odigrali mnogo bolje. A kraju je pobeda najvažnija, ima još detalja i u odbrani i napadu na kojima treba raditi. Čeka nas drugo poluvreme u Srbiji za koje treba da se spremimo, da ispravimo ove greške i da bude još bolje.

Pročitajte još

Razigrana Jovana Kovačević je bila najefikasnije u sastavu Srbije sa čak osam golova.

– Od početka smo znali da neće biti laka utakmica, da se one neće predati i da će se boriti. U drugom poluvremenu smo nastavili da radimo ono što smo prethodnih dana isprobavali da igramo i na kraju došli do pobede. Imamo još veću motivaciju za revanš u Beogradu – poručila je Kovačevićeva.

Kapiten Katarina Krpež Šlezak smatra da je potrebno vreme da sve u igri Srbije bude kako trener želi.

– Mislim da je za prvu utakmicu bilo sasvim korektno, treba da ispravimo greške za drugu utakmicu. Ovo je samo prvo poluvreme, srećna sam što smo pobedile, prvi korak je napravljen. Sad nas čeka druga utakmica u kojoj moramo biti mnogo ozbiljnije i da ne pravimo te greške koje smo pravile danas – zaključila je Katarina Krpež Šlezak.

Revanš utakmica je na programu 21. aprila od 18.00 u SC “Voždovac”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rss.org.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike