MMA borac pronađen mrtav, trener se sakrio u ćošak i plakao! (VIDEO)

20.12.2021

07:17

0

Autor: 24sedam

Nije objavljen uzrok smrti Džordana Janga (27), koji je pre samo dva meseca borbu završio spektakularnim nokautom

MMA borac pronađen mrtav, trener se sakrio u ćošak i plakao! (VIDEO)
profimedia-0640371596 - Copyright Profimedia

Nova sportska tragedija potresla je sportski, a posebno svet borilačkih sportova.

MMA borac Džordan Jang pronađen je mrtav u svojoj kući u Sjedinjenim Američkim Državama. Imao je samo 27 godina, a uzrok smrti se i dalje ne zna.

Američki medije navode da je Jang preminuo u subotu, a javnost je o tragediji obavestio jedan od njegovih trenera Derik Santos.

- Život stalno baca izazove pred čoveka. Veoma sam tužan. Na 20 minuta pre početka borbe dobio sam poziv, javljeno mi je da je jedan od boraca koje sam obučavao u boksu, preminuo. Izašao sam tiho iz svlačionice, pronašao mračan ćošak i plakao. Nisam mogao da poverujem, čuo sam njegov glas u glavi - napisao je Santos i dodao:

 

 

- Imali smo iskren odnos pun poštovanja. Uvek je bio zahvalan za vreme koje mu posvećujem i to je pokazivao. Pre nekoliko nedelja smo razgovarali i pričao mi je koliko je uzbuđen zbog 2022. godine. Rekao je da će čim sredi povrede odmah doći da radimo zajedno.

Santos se zatim oprostio od preminulog borca, toplim i nežnim rečima.

- Molim se za njegovu majku, porodicu, prijatelje, za sve koji su sada u stanju šoka i tuge. Svi mis mo izgubili jedno dobro dete. Molim se za Džordanovu dušu, počivaj u miru! Neka te bog čuva na tvom novom putovanju!

Džordan Jang se u MMA svetu pojavio 2014. godine i ostvario skor od 12 pobeda i dva poraza. Od početka 2017. godine bio je deo Belatora u kojem je ostvario šest pobeda i jedan poraz, posle kojeg je napustio ovu organizaciju.

Pridružio se PFL i odradio dve borbe ove godine. Na debiju je poražen od nekadašnjeg UFC borca Toma Lavlora. Drugi meč odradio je u oktobru ove godine i strašnim nokautom pobedio još jednog bivšeg UFC borca Omarija Ahemdova.

 

 

Ispostavilo se da je to bila poslednja borba Džordana Janga. Otišao je prerano, mogao je još mnogo toga da pokaže i ostvari. Kako u borbama, tako i u životu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike