Ona ljubi legendarnog boksera: Vatrena golferka i TV voditeljka uradila specijalnu tetovažu za De la Hoju (FOTO)

24.11.2021

08:15

0

Autor: 24sedam

Razlika u godinama im nije bitna, a Holi je pronašla način da pokaže kolika je njena ljubav prema Oskaru

Ona ljubi legendarnog boksera: Vatrena golferka i TV voditeljka uradila specijalnu tetovažu za De la Hoju (FOTO)
de la hoja - Copyright Printscreen/Instagram/Holli Sonders

To je ljubav, to se voli... Mnogima je trn u oku veza legendarnog boksera Oskara de la Hoje (48) i golferke i TV voditeljke Holi Sanders (34).

Ona je poznata po provokativnim fotografijama, čak i po skandalu kada su joj hakeri ukrali neke koje baš i nisu bile za javnost, pa je zbog veze sa čuvenim bokserom odmah označena kao "sponzoruša".

Nema sumnje da vatrenoj internet zvezdi (ima preko 600.000 pratilaca na Instagramu) smetaju takve priče, pa je rešila da dokaže da zaista voli svog dragog.

Rešila i pokazala. Valjda i dokazala. Holi je uradila veliku tetovažu preko pola leđa pod nazivom "Zlatni dečko", koja prikazuje De la Hoju u jednom od najvažnijih trenutaka u karijeri.

 

 

- Imaš sve u životu i ne postoji ništa što mogu da ti dam, a da već nisi dobio... Osim ovoga! Tetovaža označava dan kad si postao zlatni dečko. Trenutak kada si osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama 1992. godine i pogledao ka svojoj majci, koja je preminula nekoliko meseci ranije. Kada sam sa tatu majstorom odlučila da "oživim" taj trenutak, nije bilo dileme da da baš to želim. Volim te - napisala je Holi uz objavu na društvenim mrežama.

De la Hoja je kratko rekao da je to sigurno najbolji poklon koji je ikada u životu dobio!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike