Gore nije moglo, De La Hoja završio u bolnici zbog koronavirusa, ništa od povratka u ring (VIDEO)

12.09.2021

11:05 >> 08:20

0

Autor: Milan Nastić

Američki bokser trebalo je da ima meč 11. septembra

Gore nije moglo, De La Hoja završio u bolnici zbog koronavirusa, ništa od povratka u ring (VIDEO)
Copyright Profimedia.rs

Legendarni američki bokser, meksičkog porekla, Oskar de la Hoja svoj povratak u ring moraće da odloži, pošto je smešten u bolnicu, jer je dobio koronavirus.

Pročitajte još

On je poslao poruku iz bolničke postolje da se oseća dobro, i da se vakcinisao, zbog čega ima blaže simptome, napominjući da je vodio računa izbegavajući veća okupljanja.

– Trenutno sam u bolnici, dobijam svu potrebnu negu, i uveren sam da ću se vratiti u ring do kraja godine. Bog neka blagoslovi sve i čuvajte se. Mislim, koje su šanse da da ja zakačim kovid? Vodim računa o sebi sve vreme i ovo me je zaista razbilo – rekao je De La Hoja .

Američki bokser (48) trebalo je da se vrati u ring 11. septembra protiv Viktora Belforda, što bi bio njegov povratk posle 13 godina.

– Pripreme za povratničku borbu su mi bile sve proteklih meseci, i želim ovim putem da se zahvalim svima na ogromnoj podršci koju su mi dali – poručio je De La Hoja iz bolnice.

On je desetostruki svetski šampion u šest različitih kategorija, član je bokserske “Kuće slavnih” od 2014. godine.

Osvajač je zlatne olimpijske medalje u Barseloni 1992. godine, i jedini je američki borac koji je bio šampion te godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike