Ja sam Sančo, Džejdon Sančo: Nemci se brutalno sprdaju sa fudbalerom Mančester junajteda

27.10.2021

07:40

0

Došao je iz Dortmunda za 85 miliona evra, ali apsolutno ništa nije pokazao u Premijer ligi

Ja sam Sančo, Džejdon Sančo: Nemci se brutalno sprdaju sa fudbalerom Mančester junajteda
sančo - Copyright Printscreen

Ovo je njegova kuća, ovo je mesto na kom treba da bude... Tako je Mančester junjated krajem jula najavio veliko pojačanje Džejdona Sanča.

 

 

Platili su za mladog Engleza (21) "crveni đavoli" 85 miliona evra Dortmundu i očekivali velike stvari na terenu. A kako i ne bi kada je igrajući za bundesligaša na 137 utakmica postigao 50 golova i upisao 64 asistencije.

A do ovog trenutka nisu dobili ništa. Apsolutno ništa! I kao da to nije dovoljno za patnju mladog fudbalera, koga već žestoko kritikuju bivši asovi Junajteda, pojavila se brutalna prozivka nemačkog Skaja.

Golova - 0

Asistencija - 0

Utakmica - 7

Tako, uz fotografiju Sanča u odelu i natpis "zovite me 007", opisuju fudbalera sa jasnom aluzijom na čuvenog filmskog heroja Džejmsa Bonda.

Sančo u međuvremenu redovno trenira i čeka priliku da se dokaže, a nije mali broj onih koji tvrde da njegov problem zapravo leži u menadžeru Ole Gunaru Solskjeru, koji nije uspeo da ga uklopi u tim.

Gledajući rezultate Mančester junajteda jasno je da Solskjer ne radi dobar posao, pa ne bi čudilo ni da njegova smena, koja se sve glasnije najavljuje i koja je sve izvesnija, bude dobra i po Sanča.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike