Konore, majstore, drži se ti kaveza: Mekgregor se okušao u bejzbolu, a bolje da nije (VIDEO)

23.09.2021

05:45 >> 07:13

0

Čuveni borac ne ume da baci lopticu

Konore, majstore, drži se ti kaveza: Mekgregor se okušao u bejzbolu, a bolje da nije (VIDEO)
Copyright Konor Mekgregor, Profimedia

Navikli smo na sve i svašta od Konora Mekgregora.

Jedni ga hvale i dižu u nebesa, drugi nipodaštavaju, ali nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Čuveni MMA borac je u svakom slučaju uvek “na oku” javnosti.

Tako je i ovih dana. Posle nedavne teške povrede koji je zaradio u kavezu, Konor radi na oporavku noge, ali i odgovara na brojne pozive da bude deo nekih sportskih događaja.

Ono zbog čega se ceo svet smeje MMA borcu je bejzbol epizoda u kojoj je za svega nekoliko sekundi uspeo da pokaže kako se u tom sportu “neće hleba najesti”.

Pozvan je Mekgregor da baci prvu loptu na otvaranju MLB sezone Čikago Kabsa. Pojavio se u u odelu, zamahnuo i bacio lopticu tako da su svi u neverici gledali gde je završila.

Ne da nije bila ni blizu mesta na kom je trebalo da završi, nego je njena putanja bila takva da je čeka i hvatač ostao zaprepašćen nesvakidašnjim bacanjem.

pročitajte još:

Ako ništa drugo, borac je uspeo da zasmeje ceo svet, ali i da sam sebi pokaže kako bi bilo najbolje da se drži borbi (mada mu ni tu ne ide baš u poslednje vreme) i okane se eksperimenata u drugim sportovima.

Mada bi, sudeći po reakcijama na ovo bacanje loptice, možda mogao da se oproba u ulozi komičara. Publika je na bejzbol geg odlično odreagovala.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike