Šta je tebi, čoveče? Ovo nije sport: Konor ponovo prešao sve granice, hoće da pojede Habibovu decu?!

06.08.2021

09:41 >> 09:46

0

Prosto nema meru i granicu

Šta je tebi, čoveče? Ovo nije sport: Konor ponovo prešao sve granice, hoće da pojede Habibovu decu?!
Copyright Konor Mekgregor, Tanjug/AP Photo/John Locher

Najveća MMA zvezda današnjice, Konor Mekgregor uspeo je ponovo da šokira javnost, iako je ona odavno navikla na njegove ispade.

Ovog puta je ponovo prešao granicu, jer je opet napao porodicu Habiba Nurmagomedova. Prošli put se podsmevao pokojnom ocu šampiona, a sada je poručio da će mu – pojesti decu!

Penzionisani šampion Nurmagomedov bio je gost podkasta “Hotboxin'” sa Majkom Tajsonom. Kada je došao na red na njegovog protivnika, koga je već pobedio, Dagestanac ga je nazvao “prljavim” i “zlim” zato što je vređao njegovog oca Abdulmanapa.

Taj snimak je brzo došao do Mekgregora, čiji je odgovor prešao bukvalno sve granice pristojnosti. Opet.

– Hoću da mu pojedem decu!!! Kad ih je uopšte poslednji put video? Svoju suprugu? Majku? Kako bi bilo da provodiš malo vremena sa svojim klincima i porodicom za promenu, i izbaci moje ime iz tvojih usta pre nego što budeš zarobljen negde gde sledeći put nećeš imati toliko sreće.

Printscreen/Twitter/TheNotoriousMMA

Tvit je naknadno obrisan.

Podsetimo, pošto je Dastin Poarje savladao Mekgregora, Habib je čestitao pobedniku, uz komentar “dobro uvek pobeđuje zlo“. Irac je posle nekoliko meseci (!) napisao: “Dakle, kovid je dobar, otac je loš?”

I taj tvit je brzo obrisan, ali njegovo ponašanje nije iznenadilo Habiba, koji je ocenio da su ti komentari prozor u pravi karakter Mekgregora.

– Kada neko nije sa nama, kada čak nije ni živ, to onda pokazuje šta imate u sebi. Pokazuje koliko ste prljavi. Kada ste jedan od najboljih na svetu i priđete da udarite nekog ko ima tipa 70 godina, kao što je stariji čovek (u pabu), to pokazuje vaše srce. Pokazuje kakvi ste iznutra, koliko ste prljavi. Kada imate roditelje i decu, kako možete sebe tako da predstavljate. Ne razumem kako ljudi koji su mu bliski ne kažu prosto “Hej, šta se dešava?” – ispričao je Nurmagomedov.

Mekgregor se trenutno oporavlja od preloma noge, koga je dobio u revanšu sa Poarjeom. On je već počeo da trenira, ali bi trebalo da bude spreman za nastup sledećeg aprila.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike