Šest kandidata OSS izabrano u Komisije CEV do 2024. godine

28.11.2020

13:28 >> 20:52

0

Autor: M. R.

Zoran Terzić član Trenerske komisije, Zorica Bjelić predsednik Sudijske komisije

Šest kandidata OSS izabrano u Komisije CEV do 2024. godine
Copyright MN Press

Administrativni Bord CEV je na video sastanku doneo odluku o članstvu u Komisijama Evropske odbojkaške konfederacije na osnovu glasanja na 41. Kongresu održanom u Beču. Svih šest kandidata koje je predložio Odbojkaški savez Srbije izabrani su u Komisije CEV do 2024. godine.

Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS, novi je član Komisije za Evropske kupove, a Zoran Terzić, prvi trener seniorki Srbije, član Trenerske komisije CEV. Zorica Bjelić, dosadašnji sekretar Sudijske komisije CEV, izabrana je za predsednika Sudijske komisije CEV u naredne četiri godine.

Slobodan Zečević je na Kongresu u Beču izabran za člana Pravnog veća CEV. Bojana Bogićević Dukić, koordinator za odbojku na pesku OSS i u narednom mandatu biće član Komisije za beach – volley CEV.

Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS, biće član Sportsko – organizacione komisije CEV do 2024. Dragutin Ćuk je u Komisiji nasledio Slobodana Miloševića, dugogodišnjeg generalnog sekretara Saveza (OSJ, OSSCG, OSS), koji je bio član Sportsko – organizacione komisije CEV 23 godine (1997 – 2020.). Pre Miloševića, ing. Miomir Kovačević je bio član iste Komisije od 1987. do 1997. godine.

Pročitajte još: TENT domaćin turnira CEV kupa, Ub putuje u Moncu

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: www.ossrb.org

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike