Rukometašice žele na OI posle 33 godine: Poznata imena koja će se boriti za vizu

01.03.2021

15:56

0

Autor: M. R.

Selektor Ljubomir Obradović saopštio spisak za naredno okupljanje

Rukometašice žele na OI posle 33 godine: Poznata imena koja će se boriti za vizu
Copyright MN Press

Približava se dan D za naše rukometašice. Veliki izazov za selektora Ljubomira Obradovića i devojke biće kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji se igra od 19. do 21. marta u mađarskom Đeru. Za dve vize će se boriti domaća selekcija, Kazahstan, Rusija i Srbija.

Pročitajte još

Reprezentacija će se okupiti 14. marta u Staroj Pazovi, gde će trenirati do 18. marta, kada je planiran put za Mađarsku. Selektor je danas saopštio spisak od 24 imena na koja računa za ovu akciju.

Ljubomir Obradović je na pripreme pozvao sledeće igračice: Katarina Tomašević, Jovana Risović, Kristina Graovac ( golmani), Sanja Radosavljević, Dijana Radojević, Timea Milošević (leva krila), Slađana Pop-Lazić, Dragana Cvijić, Jovana Milojević, Jelena Agbaba (pivoti), Katarina Krpež-Šlezak, Željka Nikolić, Ana Kojić (desna krila), Jovana Stoiljković, Jelena Trifunović, Jovana Jovović, Marija Obradović, Andrea Lekić, Jovana Kovačević, Tamara Radojević, Kristina Liščević, Jelena Lavko, Anjdela Janjušević i Marina Dmitrović (bekovi).

Poslednji put ženska rukometna reprezentacija naše zemlje na Olimpijskim igrama igrala je u Seulu 1988. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike