Obradović proanalizirao protivnike pred start turnira u Đeru

18.03.2021

15:45 >> 15:08

0

Autor: M. R.

Selektor zna šta čeka njegovu ekipu u borbi za Olimpijske igre

Obradović proanalizirao protivnike pred start turnira u Đeru
Copyright MN Press

Rusija u petak od 20.00, Mađarska u subotu od 17.30, pa Kazahstan u nedelju takođe u pola šest. Ovako izgleda raspored rukometašica Srbije na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre. Naše devojke su oko podneva krenule put Đera, gde će se boriti za prva dva mesta koja vode u Japan.

Pročitajte još

– Premalo je dana, to svi znamo, nije ništa novo. Radili smo na taktici za utakmicu sa Rusijom i sa Mađarskom. Tamo ćemo se spremati za Kazahstan, za trećeg protivnika. Sigurno da ako napravimo povoljan rezultat protiv prva dva rivala, devojke se neće opustiti protiv Kazahstana – rekao je pred polazak selektor Ljubomir Obradović.

Prvi protivnik je ujedno i najteži. U pitanju je aktuelni olimpijski šampion.

– Očekujem onu Rusiju kakva je bila sa Trefilovim. On je sa njima, vratio se kao savetnik, koordinator ili šta već. To će biti ponovo ruska škola rukometa, puna želje i volje, posle onog izleta sa stranim trenerom. Biće to jaka, stabilna i kompletna Rusija. Na svakom mestu su dobro zatvorene, tako da bi trebalo da bude jedna prava utakmica. Raspored nam ne ide na ruku, sledeći meč je Mađarska. Domaćini su, željni su uspeha kao i mi. Idemo da igramo, pa ćemo videti kako će biti. Poznajemo se već dobro, igramo jedni protiv drugih dugo…

Pred jedan od najvažnijih ispita u karijeri, rukometašicama su sreću poželele i juniorske Srbije.

"Сви смо уз вас!" Јуниорке шаљу добру енергију сениоркама!🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Posted by Rukometni savez Srbije on Четвртак, 18. март 2021.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike