Obradović: Nismo znali da li ćemo uopšte igrati s Ruskinjama

19.03.2021

21:57 >> 22:14

0

Autor: Adam Štulić

Selektor rukometašica Srbije poručio da protiv Mađarica idu po olimpijsku vizu

Obradović: Nismo znali da li ćemo uopšte igrati s Ruskinjama
Copyright Profimedia/Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Najbolje srpske rukometašice porazom su startovale kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre. Izabranice Ljubomira Obradovića poražene su u Đeru od Rusije 29:24, a selektor naših devojka je posle meča oktrio da je odigravanje utakmice bilo pod znakom pitanja.

– Čestitke Ruskinjama na pobedi. Nismo znali do 18 časova da li ćemo uopšte igrati ili ne. To je uticalo na našu igru. Dobili smo dozvolu da izađemo iz soba u 15 do 6, bili smo u sobama ceo dan. Igrali smo dobro u većem delu meča, imali priključak na 22:21 i lako primili 23. gol. Promašili smo par zicera, imali problema sa koncentracijom, a na ovom nivou to nije dozvoljeno i to su Ruskinje kaznile.

Srpske gracije u subotu protiv Mađarica (17.30) moraju da pobede ukoliko žele da zadrže šanse za odlazak u Tokio.

– Raspored nam nije išao na ruku, Rusija, pa Mađarska. Nada umire poslednja, idemo na pobedu protiv Mađarica i plasman na Olimpijske Igre – poručio je Obradović.

Jelena Trifunović je, takođe, čestitala Ruskinjama na pobedi.

Pročitajte još

– Igrale su dobro, grešilo se na obe strane, ali one su naše greške iskoristile. To je glavni razlog zašto je rezultat ovakav. Ponosna sama na svoj tim, imale smo dobre momente, ali moraćemo da ih imamo više protiv Mađarica. To je najvažniji meč na turniru i moraćemo da igramo bolje – kazala je Trifunovićeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike