Bojan Janić za Arenu: Nestvarna strast i ljubav, sve bih uradio za Partizan (Video)

20.03.2021

16:28

0

Sadašnji trener i igrač crno-belih bio je gost u emisiji Kao nekada

Bojan Janić za Arenu: Nestvarna strast i ljubav, sve bih uradio za Partizan (Video)
Copyright MN Press

Bojan Janić i dalje igra odbojku.

Nije mu bilo lako da ponovo stane pored mreže, ali je nekadašnji proslavljeni reprezentativac SR Jugoslavije, Srbije i Crne Gore, a potom i samostalne Srbije, odlučio da pomogne crno-belima u borbi za što bolje rezultate.

Pročitajte još

Pored svega toga, Janić je i trener momcima sa kojima se bori za titulu u domaćem prvenstvu.

Nosilac je brojnih medalja sa najvećih takmičenjima, igrao je u Italiji u najjačoj ligi sveta, bio deo velikog derbija Istanbula, braneći boje Galate protiv Fenera…

Ali, dolazak u Partizan, čoveka koji je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, predstavlja ostvarenje dečačkih snova. Time je, praktično, upotpunio prebogatu karijeru.

– Nije mi bilo lako da se opet vratim na teren… Ali, u pitanju su nestvarna strast i ljubav. Sve bih uradio, igrao, prestao da igram, otišao za klub. Samo Partizan da pobeđuje – rekao je Janić.

Objasnio je i kako je zaigrao za Zvezdu.

– Mi smo tri meseca trenirali u “Pinkiju” kada je stigao papir sa grbom Zvezde. Nisam ni znao da treniram za Zvezdu, što je za mene bio šok kao velikog Partizanovca i sa porodičnom tradicijom navijanja za crno-bele. Nastavio sam jer mi se dopala atmosfera, društvo i trener, ali i odbojka kao sport – objasnio je Janić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Arena Sport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike