Kako je proteklo prvo kolo MMA lige Srbije (FOTO+VIDEO)

22.03.2021

10:42

0

Autor: D. B.

Sjajne borbe mogli ste da pratite na TV Arena fight

Kako je proteklo prvo kolo MMA lige Srbije (FOTO+VIDEO)
Copyright Miljan Zdravković (beli sorts) i Andrej Stojanovski MMA Savez Srbije/Jelena Ćalasan

Dugo očekivana MMA liga Srbije startovala je ovog vikenda u Gornjem Milanovcu. Uz striktno poštovanje svih epidemioloških mera u hali “Breza” viđeno je spektakularnih osam mečeva koji su direktno bili prenošeni na TV Arena Fight.

Poslastica večeri bio je megdan između Miljana Zdravkovića i Andreja Stojanovskog, koji je pripao borcu iz smederevskog tima “Secutor”. Međutim, ni ostale borbe kvalitetom nisu zaostajale, pa nema sumnje da će projekat MMA Saveza Srbije u budućnosti biti na još višem nivou.

Zaista smo uživali u mečevima u Gornjem Milanovcu, ovo nam je motiv da radimo još bolje. Videli smo fantastične borce, fenomenalne mečeve. Žao mi je što nije bilo publike, ali se nadam da će već od drugog kola koje je na programu krajem juna ljudi uživo moći da prate MMA ligu Srbije – rekao je Luka Nikolić, novi predsednik i pokretač Lige i celog MMA Saveza Srbije.

Munje su sevale u pomenutom meču između Miljana Zdravkovića i Andreja Stojanovskog, a kako je izgledalo u samom oktagonu otkriva pobednik Miljan Zdravković:

Utisci su odlični, organizacija je bila vrhunska, sa dosta kvalitetnih boraca. Smatram da sam odradio odličan meč, u skladu sa planom koji smo napravili. Znao sam da će protivnik želeti u parter, nisam imao ništa protiv s obzirom na to da znam kako radimo brazilsku džiju-džicu u Smederevu. Takođe, želeo sam da pokažem i ostale segmente borbe i,  Bogu hvala, sve je išlo kako smo želeli. Hvala MMA Savezu koji je prepoznao da bi trebalo da učestvujem na ovako velikoj priredbi, a hvala i mojim trenerima Goranu Ristiću i Stevanu Stevanoviću, kao i ostalim klubovima koji su pomogli u pripremama, “BJJ Kaminjo” iz Kragujevca, Rvačkom klubu Kragujevac i “Sekutor akademiji”. Čekam sledećeg protivnika još motivisaniji!

MMA liga Srbije imaće četiri kola, a na petom će naši najbolji borci ugostiti neku od inostranih reprezentacija.

Promoter takmičenja je naš legendarni košarkaš Igor Rakočević (42), koji već uveliko trenira MMA.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike