Boškan: Dominirali smo u određenim elementima, ali ima još prostora za boljitak

31.03.2021

19:51

0

Autor: M. R.

Utisci iz tabora Vojvodina i Radničkog posle majstorice u polufinalu plej-ofa

Boškan: Dominirali smo u određenim elementima, ali ima još prostora za boljitak
Copyright MN Press

Sedmi međusobni duel Radničkog i Vojvodine ove sezone završen je pobedom Novosađana (3:0). To bi značilo da su momci iz Kragujevca večeras završili takmičarsku godinu, a da će izabranici Slobodana Boškana nastaviti svoj put ka odbrani titule. U finalu će igrati sa ekipom Partizana.

Pročitajte još

– Čestitam ekipi na sjajnoj igri i potpuno zasluženoj pobedi – rekao je posle meča Boškan. – Pokazali smo kako ovaj tim može da igra i da dominira u određenim elementima. Postoji tu još prostora za boljitak, mada nemamo puno vremena. Najveća zasluga pripada igračima, ali meni je satisfakcija to što sam probao sa stručnim štabom najbolje da pripremim ekipu i to je verovatno dosta uticalo na ono što smo videli u prva dva seta.

Radnički je tri puta ove sezone pobedio Vojvodinu, ali nijednom nije slavio u “Spensu”. I večeras su u svom domu Novosađani bili nedodirljivi.

– Još jednom smo potvrdili da je teško igrati protiv nas u maloj sali “Spensa”. Mi smo zaista igrali sjajno, pre svega timski. To je i presudilo da budemo tako dominantni – rekao je igrač Vojvodine Stefan Negić.

Trener Radničkog Dragan Kobiljski nije imao razloga za zadovoljstvo posle ubedljivog poraza.

– Za dublju analizu potrebno je vreme, rezultat sve govori, nismo bili blizu ni set da uzmemo, a posebno ne da pobedimo. To sve nije važno sada, nismo ušli u finale. Ja mogu samo da čestitam Vojvodini na fer borbi i odličnog igri, kao i da joj poželim sreću u finalu – podvukao je Kobiljski.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike