Vojvodina sigurna u majstorici: Novosađani sa Partizanom u finalu plej-ofa

31.03.2021

16:57 >> 19:44

0

Ekipa Slobodana Boškana u trećem meču polufinalne serije bolja od Radničkog - 3:0

Vojvodina sigurna u majstorici: Novosađani sa Partizanom u finalu plej-ofa
Copyright MN Press

Odbojkaši Vojvodine igraće u finalu plej-ofa sa beogradskim Partizanom. Izabranici Slobodana Boškana su do borbe za titulu došli posle trijumfa u polufinalnoj seriji protiv Radničkog.

Pročitajte još

Novosađani su dobili prvi meč protiv Kragujevčana u “Spensu” (3:0), pa je onda protivnik istom merom uzvratio na svom terenu (3:0) i tako obezbedio majstoricu. Posle tog drugog susreta polufinala, ukupan međusobni skor ove sezone bio je 3-3. Sve mečeve su dobijale domaće ekipe, a to se nije promenilo ni u odlučujućem okršaju u polufinalu. Večeras je do pobede u Novom Sadu stigla Vojvodina i to prilično ubedljivo – 25:16, 25:11, 25:22. Na taj način je opravdala ulogu favorita, koja joj je dodeljena kada je ligaški deo završila na prvoj poziciji.

Pobednički tim je predvodio Pavle Perić sa 18 poena. Osam je postigao Stevan Simić, a Vuk Todorović i Nemanja Mašulović po šest. Na drugoj strani najbolji je bio Srećko Ristić sa 12, a pratio ga je Musa Kone sa osam.

Novosađani će u finalu izaći na megdan odbojkašima Partizana, koji su u polufinalu eliminisali ekipu Mladog Radnika iz Požarevca. Crno-beli su regularni deo završili na šestoj poziciji, ali ih to nije sprečilo da zablistaju u razigravanju i stignu do finala.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike