Srbin traži revanš od poljske legende i najjačeg čoveka planete Pudzjanovskog

01.04.2021

10:57 >> 10:59

0

Nikola Milanović oštećen u prvom meču, jer se protivnik pridržavao za mrežu da ne padne

Srbin traži revanš od poljske legende i najjačeg čoveka planete Pudzjanovskog
Copyright Printscreen/KSW

Srpski džudista i MMA borac Nikola Milanović, koji skoro dve decenije živi i radi u Poljskoj, zatražio je revanp meč sa legendom Marijušom Pudzjanovskim, od koga je nedavno izgubio borbu.

Naknadno je utvrđeno da se bivši “strongmen”, najjači čovek sveta, u jednom teškom trenutku pred bacanje na parter, uhvatio rukama za mrežu, što mu je dosta pomoglo da izbegne velike probleme u borbi. Nekoliko trenutaka kasnije, Pudzjanovski je došao iza leđa Milanovića i zasuo ga ga salvom udaraca, dajući sudiji razlog da prekine meč.

Naravno da želim revanš, samo moram da se pripremim. Dve godine nisam toliko trenirao, ali sada moram da budem spreman jer mogu da se borim u bilo kom trenutku. Sada me svi zovu. Biće to borba večeri, zovu me – rekao je Nikola Milanović na konferenciji pre “FAME MMA 10”, gde je radio kao telohranitelj.

Milanović je na borbu protiv Pudzjanovskog došao kao zamena senegalskom borcu kome je dan pred meč puklo slepo crevo. Milanović se na meču pojavio u društvu NBA zvezde Poljske Marćina Gortata, koji je preko deceniju i po igrao za Vašington, Finiks i još nekoliko klubova u najjačoj košarkaškoj ligi sveta. Nažalost, pomoć velikog prijatelja iza mreže oktagona nije bila dovoljna.

Prihvatio sam ovu borbu, ne kajem se zbog toga. Pudzjanovski je zgrabio mrežu. Mreža ga je spasila, jer bih ga pobedio.  Preko 30 godina treniram džudo, ležao sam potrbuške – siguran položaj, ali nažalost ne u MMA.

Pročitajte još

Printscreen/Instagram

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike