Zaoštrava se borba za titulu: Partizan uzvratio udarac Vojvodini

05.04.2021

20:10

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli odbojkaši izjednačili rezultat u finalnoj seriji plej-ofa

Zaoštrava se borba za titulu: Partizan uzvratio udarac Vojvodini
Copyright MN Press

Ako je neko i pomislio da će odbojkaši Vojvodine lako odbraniti nacionalni tron, od večeras na tu pretpostavku može da zaboravi. Iako su u prvom meču finalne serije plej-ofa u Novom Sadu lako i ubedljivo poraženi (3:0), odbojkaši Partizana su dan pauze iskoristili da konsoliduju redove i uzvrate udarac favorizovanom rivalu – 3:1 (25:14, 18:25, 25:23, 25:23).

Još jednom ove sezone izabranici Bojana Janića su pokazali da niko ne treba i ne sme da ih otpiše pre vremena. U drugom meču finala doigravanja naneli su prvi poraz “lalama” ove sezone u međusobnim okršajima i obezbedili sebi povratak u Beograd na četvrti duel finala.

Crno-beli su furiozno otvorili susret i već u prvom setu je moglo da se nasluti šta Novosađane čeka u srpskoj prestonici. Izabranici Slobodana Boškana su u drugom delu meča uspeli koliko toliko da uzvrate udarac i meč uvedu u veoma dramatičan tok u kojem je Partizan treći i četvrti set osvojio posle preokreta.

Klub iz Humske je do trijumfa vodio Milan Pepić (33 poena), Lazar Marinović je dodao 15, dok je Koprivica meč završio sa 12 poena. Kod Vojvodine je najefikasniji bio Boris Buša sa 17 poena, a jedan manje dodao je Pavle Perić.

Treći meč finala igraće se 8. aprila, a domaćin je Vojvodina.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike