Veljko Ražnatović saznao ime sledećeg rivala: "Dobio sam šta sam tražio"

12.04.2021

09:56

0

Autor: D. B.

Srpski bokser će 15. maja izaći na megdan opasnom udaraču iz Finske

Veljko Ražnatović saznao ime sledećeg rivala: "Dobio sam šta sam tražio"
Copyright MN Press

Sa ovakvim izazovom Veljko Ražnatović (24) se još nije susreo. Najbolji srpski bokser u kruzer katogiriji saznao je ime rivala protiv koga će se boriti 15. maja u Minhenu.

Ekipa koja brine o Veljkovoj karijeri, na čelu sa Nenadom Borovčaninom predsednikom Bokserskog saveza Srbije, svojski se potrudila da nađe adekvatnog rivala, a izbor je pao na sjajnog Finca Samija Enboma (33).

Ovaj bokser iz Lahtija do sada je imao 25 mečeva, od čega je 19 rešio u svoju korist, a od toga čak 11 puta nokautirao protivnika. U organizaciji celog spektakla učestvuje i Aleksandar Petković, svetski šampion, sa svojom kućom “Petko boks promoušn”, koja će i u budućnosti biti zadužena za organizaciju Veljkovih mečeva van Srbije, pre svega na teritoriji Nemačke i Austrije.

Finac je prava merka u ovom trenutku razvoja moje karijere. Opasan udarač, 11 nokauta ima iza sebe, 19 pobeda u 25 mečeva. Te brojke dovoljno govore o njegovim kvalitetima. Dobio sam ono što sam tražio, sad je na meni da se spremim za najveći izazov u karijeri – objašnjava Ražnatović.

On će će pripreme za meč sa Fincem odraditi na Vladikavkazu gde će provesti mesec dana.

Pročitajte još

Uskoro ponovo idem u Rusiju, u pakao Vladikavkaza, gde ću sa braćom baćuškama, poznatim po najboljoj školi boksa u Evropi, brusiti formu do megdana. Ne sumnjam da će treneri Vitalij Slavnov i Alan Čehoev iz “Arijana boksing tima”, koji je proizveo osam prvaka sveta, učiniti sve da budem u top formi kako bih se u Nemačkoj prikazao u najboljem izdanju do sada i zabeležio jubilarni deseti trijumf u profesionalnoj karijeri – objasnio je Ražnatović.

Meč protiv Finca biće 10. u profi karijeri Ražnatovića. Do sada je upisao svih devet pobeda, od čega je šest bilo nokautom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike