Poznat datum meča Džošua - Fjuri: Edi Hern uveren da irski "Kralj Cigana" pada pre gonga

13.05.2021

20:06

0

Već se podgreva atmosfera za meč koji će se održati u avgustu u Saudijskoj Arabiji

Poznat datum meča Džošua - Fjuri: Edi Hern uveren da irski "Kralj Cigana" pada pre gonga
Copyright Profimedia

Bokserski promoter Edi Hern otkrio je da će se meč decenije između njegovog štićenika Entonija Džošue i Tajsona Fjurija, poznatog i pod nadimkom “Kralj Cigana“, održati 14. avgusta u Saudijskoj Arabiji na stadionu koji će biti izgrađen specijalno za tu priliku.

Do zaključenja sporazuma ostaju da se reše još samo neke formalnosti, ali prema Hernu o budućem meču može se govoriti kao o zavšenoj stvari iza koje su meseci i meseci pregovora. Poznati promoter večeras je preko Skaj Sportsa obavestio navijače širom planete da će pobednik tog duela ujediniti VBA, VBC, IBF i VBO titule.

– Saudijci žele da naprave novi stadion za tu priliku. Žele da stvore nešto posebno. Poslednji put su za Endija Ruiza Džuniora izgradili stadion sa 18.000 mesta za sedam nedelja. Imaju mogućnost da organizuju borbu u zatvorenom, ali žele da impresioniraju svet – rekao je Hern

Poslednjih dana 31-godišnji Entoni Džošua i godinu dana stariji Irac Tajson Fjuri započeli su sitne provokacije preko društvenih mreža.

– Ovog puta ćete videti drugačijeg Džošuu. Ako ostavite po strani njegovu borbu protiv Vajta, on nikada nije koristio situaciju da bi provocirao protivnika ružnim porukama. Ima zube, pokazaće ih. Siguran sam da njih dvojica razmenjuju privatne poruke, provociraju jedan drugog. I ja dobijam poruke od Furija, ponekad simpatične, ponekad ne baš …

Hern kao pravi promoter potpaljuje dodatno vatru:

Pročitajte još

– Kada se objavi saopštenje i započne konferencija za štampu, postaće sve dosta lično, nećemo se više smejati. Neće biti više priča o poštovanju, računaće se samo pobeda. Džošua će zaratiti sa Fjurijem. On je planira da ga sruši i mislim da će to učiniti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike