Koju poruku imaju srpski sportisti za Olimpijske igre

01.06.2021

12:22 >> 12:23

0

Autor: Milan Nastić

Božidar Maljković organizovao druženje sa čak 11 učesnika takmičenja u Tokiju

Koju poruku imaju srpski sportisti za Olimpijske igre
Copyright Promo/OKS

Olimpijski komitet Srbije organizovao je druženje sa olimpijcima kako bi se upoznali kako teku pripreme za najveću sportsku smotru ove godine.

Druženju su prisustvovali košarkašice Sonja Vasić i Dajana Butulija, veslači Miloš Vasić, Martin Mačković, strelci Andrea Arsović, Damir Mikec, Milutin Stefanović i Milenko Sebić, stonoteniser Dimitrije Levajac, kao i “najsvežiji” član Olimpijskog tima Srbije, karatistkinja Jovana Preković.

Pročitajte još

Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, zahvalio se kompaniji Strauss Adriatic na snažnoj i iskrenoj podršci Olimpijskom timu Srbije na putu za Tokio i istakao da su Olimpijske igre sve bliže, a sportisti, kao i svi u OKS spremni da urade sve kako bi obradovali naciju sportskim uspesima.

– Još 52 dana nas dele od najvećeg planetarnog sportskog događaja, a Olimpijski tim Srbije za sada broji 70 sportista u 13 sportova koji će nastupati pod zastavom naše zemlje, a taj broj biće veći naravno kako se približamo Igrama. Sa nama je danas 11 olimpijaca koji će nas predstavljati u Tokiju ovog leta. Neki su već iskusni olimpijci, neki će osetiti magiju Olimpijskih igara prvi put. Danas pružamo svima njima podršku, kao i onima koji tek treba da zauzmu svoje mesto u Olimpijskom timu Srbije za Tokio. Hvala predstavnicima medija na dolasku, hvala Vam što pomažete da se reč o misiji Olimpijskog komiteta Srbije čuje daleko, a mi ćemo dati sve od sebe da Vam to poverenje vratimo zalaganjem na sportskim borilištima u Tokiju ovoga leta – rekao je Božidar Maljković.

Promo/OKS

Sonja Vasić, dugogodišnja uzdanica ženske košarkaške reprezentacije koja će po završetku Olimpijskih igara u Tokiju završiti igračku karijeru, istakla je da sve sportiste u Tokiju ovoga leta čeka nimalo lak posao, ali da su nakon prošlogodišnjeg odlaganja Igara, svi sportisti željni takmičenja i da će dati sve od sebe da ostvare što bolje rezultate u Japanu.
– Zahvaljujem se OKS i sponzorima na pomoci tokom okimpijskog ciklusa koji je bio duzi nego inace. Nadam se da cete nam pruziti podrsku i navijati za nas i da cemo se svi u avgustu radovati velikim rezultatima – rekla je Sonja Vasić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike