Adriana posle srebra blista: Uspela sam kad je bilo najbitnije

11.06.2024

23:45

0

Autor: 24sedam

Uz to se izborila i za normu za Igre, a postavila je i novi državni rekord

Adriana posle srebra blista: Uspela sam kad je bilo najbitnije
Copyright SAS/Marko Jovanović

Adriana Vilagoš je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Rimu, a uz to je postavila novi državni rekord. Ali ni tu nije krajm pošto je obezbedila vizu za predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

- Potpisala bih ovaj rezultat na kraju. Baš je bila jaka konnkurencija. Jako sam srećna, kada je bilo najbitnije uspela sam. Dugo čekam da se potrefi ovaj rezultat. Raduje me da se desilo ovde, gde je bilo najbitnije. Srećna sam i zadovoljna - kazala je za Telegraf 20-godišnja bacačica koplja koja je ispunila i olimpijsku normu.

- To je bio cilj i san. Jako sam srećna zbog toga i što sam uspela da se kvalifikujem. Madam se da ću moći dobro da se pripremim - dodala je Vilagoš koja je kao i Angelina Topić osvojila srebro na Prvenstvu u Rimu. 

- Još ne znam tačan plan. Planiram još dva tri takmičenja do tada, videćemo - zaključila je Adriana, ali i otkrila šta joj je majka rekla.

- Ne znam da li je ona verovala, ali ja nisam kada sam videla rezultat. Ne sećam se tačno šta je rekla. Rekla je da je srećna i idemo dalje...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike