Tajson ima zdravstvenih problema! Odlaže se najiščekivanija borba godine!

01.06.2024

08:23

0

Autor: A. S.

A čak i u ovim momentima je uspeo da sačuva svoj duh i zapreti rivalu

Tajson ima zdravstvenih problema! Odlaže se najiščekivanija borba godine!
Majk Tajson - Copyright Profimedia

Od trenutka kada je nagovestio da se vraća u ringu, borba Majka Tajsona i Džejka Pola postala je najiščekivaniji događaj. Međutim, odlaže se na neodređeno vreme.

Legendarni bokser je pre nekoliko dana, prilikom leta doživeo napad, pa je susret sa Polom odložen zbog njegovih zdravstvenih problema.

U planu je bilo da se taj meč održi 20. jula, međutim, biće nešto kasnije, kada se Tajson oporavi od problema sa čirom.

- Želim da se zahvalim svojim fanovima širom sveta na podršci i razumevanju tokom ovog perioda. Nažalost, zbog pogoršanja mog čira, moj doktor mi je savetovao da smanjim treninge na nekoliko nedelja kako bih se odmorio i oporavio. Moje telo je u boljem stanju nego što je bilo od 1990-ih i uskoro ću se vratiti punom rasporedu treninga. Džejk Pole, ovo ti je možda kupilo malo vremena, ali na kraju ćeš ipak biti nokautiran i zauvek izbačen iz boksa. Zahvalan sam svima na strpljenju i jedva čekam da pružim nezaboravnu izvedbu kasnije ove godine - rekao je Tajson povodom ove odluke.

Odlaganje je potvrdio i Netfliks, koji je bio planiran za prenos borbe, a navijači koji su kupili karte, moći će da traže povraćaj novca.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike