Trofejna karijera je na zalasku! Da li je ovo definitivni kraj za bivšu olimpijsku vicešampionku? (VIDEO)

16.04.2024

19:15

0

Autor: D. N.

Maksimović Anđušić nije bila uspešna u Rio de Žaneiru

Trofejna karijera je na zalasku! Da li je ovo definitivni kraj za bivšu olimpijsku vicešampionku? (VIDEO)
Copyright Instagram/Ivana Maksimović

Ivana Maksimović Anđušić nije uspela da se izbori za Olimpijske igre u Parizu. Olimpijska vicešampionka u trostavu iz Londona 2012. godine nije bila uspešna na Kvalifikacionom turniru u Rio de Žaneiru, na kojem je Lazar Kovačević obezbedio normu.

Tako da je u objavi na Instagramu, naša trofejna reprezentativka u streljaštvu nagovestila kraj više nego uspešne karijere. Ali konačna odluka, kada će reći "zbogom" još nije doneta.

- Dragi moji, završi se i ovaj dan, koji sam toliko dugo čekala. Nije se završio kako sam zamišljala, ali to je sport. Ne znam da li mi je ovo bilo posledcnje veliko takmičenje. To će vreme pokazati, ali je sezona svakako za mene gotova. Nisam uspela da se izborim za Igre u Parizu, ni za finale.

Instagram/Ivana Maksimović
 

Iako sam zadovoljna načinom na koji sam se borila. Dobrog rezultata su me koštale dve-tri greškice. Ali, bože moj, to je sport i najvažnije je da si čist pred sobom. Jako je teško pričati o svemu ovome, kada ne znate šta nosi budućnost i kada ste u godinama, kada je to to - kazala je Ivana, inače supruga košarkaša Partizana, Danila Anđušića.

Bilo je tu i izjava zahvalnosti

- Želim da se zahvalim svima koji ste uvek tu i koji me bodrite. Posebno porodici, kao i prijateljima - dodala je naša trofejna reprezentativka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike