Deca, radost, osmesi... Ne treba nam veće bogatstvo! Graja mališana na promociji medalja za Svetsko prvenstvo u krosu! (FOTO, VIDEO)

08.03.2024

13:43

0

Autor: G. F.

Ovako izgledaju odličja koja će 30. marta dobiti najbolji takmičari u Beogradu

Deca, radost, osmesi... Ne treba nam veće bogatstvo! Graja mališana na promociji medalja za Svetsko prvenstvo u krosu! (FOTO, VIDEO)
Svetsko prvenstvo u krosu - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Beograd je lep grad, mnogo lep grad. A ima dana i situacija u kojima je još lepši. Nama - najlepši na svetu.

Za 30. mart zakazano je Svetsko prvenstvo u krosu, a danas je održana promocija odličja za ovo veliko takmičenje koje će biti održano u glavnom gradu Srbije.

Organizatori su danas u Parku prijateljstva predstavili medalje koje će biti dodeljene na SP u krosu, a svemu je prethodio pravi mali praznik u kom su dečaci i devojčice ulepšali ovaj deo Beograda.

Nema ništa lepše na svetu od dečije graje, radosti, osmeha... Mališani su ukrasili ceo događaj i učinili da Beograd blesne i više od samih medalja, koje zaista izgledaju vrhunski.

I oni su se takmičili za medalje, koje su dobili svi učesnici do jednog bez obzira na plasman, a odličja im je uručio naš veliki šampion Elzan Bibić.

- Zahvalan sam našoj organizaciji i svima koji su deo ovog puta sa mnom. Hvala vam na podršci i veri u nas, atletičare. Neka nam ova godina donese mnogo uspeha, i neka svaka trka bude korak ka novim visinama. Hvala vam!

Prisutnima se obratio i predsendik LOK Slobodan Branković i poručio:

- Danas smo se okupili ovde kako bismo vam otkrili medalje Svetskog prvenstva u krosu koje će se održati za tri nedelje upravo na ovom mestu. Već u ponedeljak kreću radovi u Parku prijateljstva, a za sedam dana ovaj prostor nećete moći da prepoznate. Ove medalje nisu samo komad metala već simbol truda, strasti i predanosti svakog takmičara koji će se suočiti s izazovima na stazi. Svaka od njih nosi sa sobom priču o treninzima, odlučnosti i neizmernom trudu koji je uložen kako bi došli do njenog osvajanja. Srpski atletski savez je u protekloj deceniji organizovao mnoštvo takmičenja, od koji su svakako najznačajnija evropsko i svetsko u dvorani, na kojima smo se uvek trudili da budemo unikatni i savršeni u svim sektorima organizacije, pa tako i u domenu medalja!

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike