Naša Angelina će vladati svetom! Nastaviću da radim i biću još bolja! (VIDEO)

22.10.2023

12:40

0

Autor: G. F.

Srpska atletičarka dobila još jedno veliko priznanje za fenomenalne rezultate

Naša Angelina će vladati svetom! Nastaviću da radim i biću još bolja! (VIDEO)
Angelina Topić sa nagradom - Copyright Printscreen/Youtube/Atlex - Serbian Athletics

Kada je u subotu uveče objavljeno da je srpska atletičarka Angelina Topić (18) proglašena "Zvezdom u usponu" Evropske atletike, niko se nije iznenadio!

Naša sjajna skakačica uvis izabrana je od strane stručnog žirija, novinara i navijača, a na gala večeri iznela je prve utiske. 

Srpska atletičarka i naslednica slavnog skakača u vis Dragutina Topića, ove godine osvojila titulu šampiona Evrope u juniorskoj konkurenciji. Bila je treća na mitingu Dijamantske lige. Sedma na Svetskom prvenstvu za seniore i četvrta na Evropskom dvoranskom šampionatu. Da bi sjajnu formu potvrdila još jednom, na početku meseca, kada je overila plasman na Olimpijske igre u Parizu.

 

 

- Pretpostavljam da je to bio najneočekivaniji rezultat koji sam ostvarila ikada. Sećam se pre takmičenja da sam rekla da ću samo da izađem i da će da mi bude zabavno. To sam i uradila. I pretpostavljam da Bog ima svoje puteve. Kao što sam rekla, iskustvo koje sam stekla je neverovatno i ne bih ga ni za šta menjala. Hoću da kažem da je čast samo što sam ovde sa toliko neverovatnih i talentovanih ljudi, to je nešto za mene sjajno. Mnogi drugi zaslužuju da budu tu gde sam sada ja, zato što imamo predivnu generaciju toliko talentovanih atletičara. Hoću da vam se zahvalim i nastaviću da radim da budem još bolja - rekla je Angelina Topić.

 
Srpska atletičarka je osvojila  prestižnu nagradu u veoma jakoj konkurenciji, gde su za titulu borila imena poput: Rasidat Adeleke, Agate Kaune, Olivija Girt, Larisa Japićino, Jana Koščak, Silja Kosonen, Nina Čioma Endubisi, Alida van Dalen i Odri Vero.

A njeno vreme tek dolazi i nema dileme da ćemo se tek radovati njenim vrhunskim rezultatima u godinama koje dolaze.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike