Jezive povrede lica lepe australijske šampionke! Izlomila je skoro sve kosti na licu, srećna je što je živa! (FOTO, VIDEO)

28.02.2024

06:46

0

Autor: G. F.

Mlada Tajla (19) zahvaljuje svima koji su joj pomogli nakon nesreće koju je doživela na treningu

Jezive povrede lica lepe australijske šampionke! Izlomila je skoro sve kosti na licu, srećna je što je živa! (FOTO, VIDEO)
Tajla Mek Katčin - Copyright pritnscreen/instagram/taylah10_

Jezive povrede lica doživela je mlada australijska sportistkinja Tajla Mek Katčin (19).

pritnscreen/instagram/taylah10_
Jezive povrede šampionke

 

Ona je pala tokom motokros treninga u subotu u Melburnu i izlomila gotovo sve kosti lica. Tajla je otkrila da nije uspela da zakoči u krivini, pa je izletela u kanal.

Kako niko nije mogao da vidi njenu nesreću morala je sama da se uzvere uz nasip, a kada su je videli odmah je prebačena u bolnicu gde je čeka serija operacija.

- Srećna sam što sam živa! Nisam mogla da zakočim pa sletela sa staze i udarila licem u zemlju. Kaciga mi je bila puna krvi, sinusi su uništeni, one očne duplje su sa prelomima, baš kao i jagodična kost, leva strana donje vilice, gornja vilica... Sve je slomljeno - rekla je Tajla u snimku koji je objavila na društvenim mrežama, pa zaključila:

 

 

- Kaciga mi je spasila život, zahvalna sam što sam još uvek ovde. Hvala svima koji su uz mene, a posebno ljudima koji su pomogli nakon nesreće. Uživaću u svakom danu koji dolazi!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike