Heroj Francuske se pre samo dve godine borio za život! Prandi je izboden nožem pred prošlo EP tokom dočeka nove 2022!

29.01.2024

13:51

0

Autor: G. F.

Sudbina je pronašla način da nagradi hrabrog momka

Heroj Francuske se pre samo dve godine borio za život! Prandi je izboden nožem pred prošlo EP tokom dočeka nove 2022!
Elohim Prandi - Copyright Tanjug/AP Photo/Martin Meissner)

Rukometaši Francuske osvojili su titulu prvaka Evrope, a najveći među svim herojima je Elohim Prandi, momak koji je postigao onaj spektakularan gol u polufinalu.

Biće da je to zapravo bila neka vrsta nagrade koju mu je sudbina namenila za sve što je prošao pre samo dve godine. I tada su se Francuzi pripremali za učešće na Evropskom prvenstvu, a tokom dočeka Nove godine došlo je do incidenta koji ih je protresao do temelja.

Ostali su upravo bez Prandija koji je tokom dočeka nekoliko puta izboden nožem, pra je propustio to takmičenje i posvetio se oporavku posle prvobitne borbe za život zbog izgubljene krvi. Pregurao je sve uz odličan lekarski tim, podršku porodice, prijatelja i saigrača, ali i zbog činjenice da je bio u punoj snazi kao profesionalni sportista.

I eto, nakon dve pune godine, Francuzi su sa Prandijem zaigrali na Evropskom prvenstvu i stigli do krova Starog kontinenta. A ovaj momak je pored pomenutog gola u polufinalu dao i onaj u finalu koji je Galskim petlovima pola minuta pre kraja doneo nedostižnih 32:30.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike