"Srbijo, izvini! Sve mi je teže kako godine prolaze": Iskusni reprezentativac ne može da prežali poraz

17.01.2024

09:50

0

Autor: P.K.

Ponovo su "orlovi" razočarali, njih najviše boli

"Srbijo, izvini! Sve mi je teže kako godine prolaze": Iskusni reprezentativac ne može da prežali poraz
MIjajlo Marsenić, arhiva - Copyright MN Press

Rukometaši Srbije ponovo su razočarali naciju. Ako se to uopšte može reći, jer smo, nažalost, navikli na to. Naravno, nikom nije teže nego igračima, koji nisu krili razočarenje nakon još jedne eliminacije posle prve faze velikog takmičenja.

To je rekao i zamenik kapitena Mijajlo Marsenić, koji je čak nagovestio povlačenje iz nacionalnog tima.

Srbija je izgubila u dramatičnom finišu od Crne Gore.

- Umesto posle Islanda, kada smo uzeli bod protiv vrhunske reprezentacije, da nam je to bio dodatni elan, da idemo gore, mi smo sve više padali i bili slabiji. Ne znam zašto je to, da li zbog pritiska, mada... Nije ni bio neki pritisak. Ako neko misli da je sa ovom ekipom pritisak da se bude na prva dva mesta u grupi, onda taj ne zna šta je to – rekao je Marsenić za Mozzart sport.

Iskusni pivot je osetio potrebu da se izvini.

- Izvinjavam se još jednom i našim porodicama, prijateljima. Preuzimam odgovornost. Svako bi trebalo da učini isto, da se pogledamo u oči. Crna Gora se borila sve tri utakmice, zaslužili su pobedu. Nadali smo se da Mađarska pobedi Island, a nismo ispunili ni prvi cilj, da dobijemo Crnu Goru. Nismo zaslužili ni sreću koju nismo imali na ovom šampionatu. Žao mi je što Crna Gora nije otišla dalje jer je zaslužila više od nas i Islanda.

On je za Maxbetsport rekao da će razmisliti da li ostaje u reprezentaciji.

Moram da razmislim. Mislio sam da će neuspesi sa reprezentacijom da mi lakše padaju kako godine prolaze, a padaju mi sve teže. Iscrpljen sam fizički i psihički. Izvinjavam se celoj Srbiji i našim navijačima na ovakvom neuspehu. Nadam se da će da bude boljih dana za reprezentaciju Srbije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike