Delfini posle Francuza skinuli veliki teret, kapiten tvrdi: Tek smo krenuli!

11.01.2024

06:53

0

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u četvrtfinale prvenstva Evrope, gde ih očekuje meč sa Mađarskom

Delfini posle Francuza skinuli veliki teret, kapiten tvrdi: Tek smo krenuli!
Nikola Jakšić - Copyright Profimedia

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Nikola Jakšić izjavio je nakon meča sa Francuskom, da njegova selekcija još ništa nije uradila i da mora da se dobro pripremi za utakmicu sa Mađarskom.

Vaterpolisti Srbije pobedili su u sredu selekciju Francuske rezultatom 14:10 (3:2, 3:4, 3:1, 5:3) u osmini finala Evropskog prvenstva u Zagrebu i plasirali se u četvrtfinale, gde ih očekuje meč sa Mađarskom.

- Borili smo se od početka do kraja, imali smo pad u drugoj četvrtini, ali mislim da smo zasluženo pobedili i da smo pokazali da smo bolja ekipa. Još ništa nismo uradili, pripremamo se za Mađare i četvrtfinale. Sve se zna, to je najteža utakmica na svakom prvenstvu. Ako budemo igrali kao protiv Francuza drugi deo utakmice, verujem da ćemo uspeti da trijumfujemo - istakao je Jakšić za Mozzart sport.

Dodaje da je ekipa tokom cele utakmice kontrolisala igru, nezavisno od rezultata.

- Verujem da ovom utakmicom jesmo skinuli veliki teret u da je sada svima lakše, jer smo pokazali da smo bolji. Ono što se desilo na Evropskom prvenstvu u Splitu 2022. godine, kada smo izgubili od Fracnuske, je bila čista nesreća i nadamo se da se više nikada neće ponoviti. Tek smo krenuli - zaključio je Jakšić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike