Snup Dog ide u Pariz! Biće to "najepskije" Olimpijske igre (VIDEO)

03.01.2024

06:44

0

Autor: 24sedam

Poznati američki reper se već oprobao kao izveštač

Snup Dog ide u Pariz! Biće to "najepskije" Olimpijske igre (VIDEO)
Copyright Printscreen/X/@SnoopDogg

Snup Dog će se na Olimpijskim igrama u Parizu oprobati i kao sportski izveštač. Popularni američki reper je potvrdio da će biti na licu mesta, na najvećoj svetskoj smotri koja će početi 26. jula 2024. godine.

Ova vest je saopštena tokom poluvremena NFL meča između Grin Bej Pekersa i Minesota Vikingsa. Naravno, fokus će biti na američkim sportistima.

- Odrastao sam gledajući Igre i oduševljen sam što ću videti neverovatne sportiste u Parizu. To je proslava veštine, posvećenosti i traganja za veličinom. Imaćemo neverovatna takmičenja, a naravno, ja ću uneti Snupov stil u celu priču.

Biće to "najepskije" Olimpijske igre. Hajde da uzdignemo, proslavimo i učinimo ove Igre nezaboravnim, da pobedimo konkurenciju i neka najbolji sijaju kao zlato. Mir i olimpijska ljubav, kapirate? - napisao je Snup Dog u objavi.

Ovo nije Snupov prvi susret sa olimpijskim svetom, s obzirom da je imao nekoliko viralnih komentara tokom takmičenja u konjičkom sportu tokom Olimpijskih igara u Tokiju 2020. 2021. godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike