Najbrbljiviji borac najavio "najveći povratak svih vremena": Imamo tačan datum i ime sledećeg protivnika velikog šoumena

01.01.2024

07:01

0

Autor: P.K.

Odavno više nije onaj stari, ali svaka njegova borba je događaj

Najbrbljiviji borac najavio "najveći povratak svih vremena": Imamo tačan datum i ime sledećeg protivnika velikog šoumena
Konor Mekgregor, arhiva - Copyright Profimedia

Najbrbljiviji borac u UFC-u, Konor Mekgregor najavio je povratak u oktagon! On je za novu godinu objavio kad se vraća i ko će mu biti protivnik, tako da smo dobili vesti o njemu koje nisu potpuno haotične i vrlo problematične.

Naravno, on je svoj povratak opisao kao "najveći svih vremena", iako se nije borio od 2021. godine, kada je dva puta zaustavljen od Dastina Poarjea. U poslednjih pet godina ima četiri borbe i tri poraza.

Mekgregor je video objavio na društvenim mrežama. On sedi i sa čašom vina priča u kameru:

- Dame i gospodo, srećna Nova godina svima! Želim da najavim najveći povratak u istoriji. To će biti 29. juna, tokom međunarodne nedelje borbe u Las Vegasu. Protivnik će mi biti Majkl Čendler. A težina - 185 funti (84 kilograma) - rekao je Mekgregor, a onda je počeo da se smeje.

 

 

"Ozloglašeni" je napustio antidoping program USADA testiranja tokom perioda oporavka, što zahteva dodatnih šest meseci testiranja po povratku u program, pre nego što stekne pravo za ponovni ulazak u oktagon. Međutim, USADA više neće nadgledati testove na doping UFC-a od januara 2024. godine.

U trenutku borbe, Čendler će imati 38 godina, a Mekgregor će biti na dve nedelje od svog 36. rođendana. Obojica su se dosad borila u lakoj kategoriji UFC, a ova težina znači da se penju u srednju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike