Isplivao snimak koji bi mogao Mekgregora da pošalje u zatvor: Već je saslušan zbog optužbe za silovanje (VIDEO)

16.06.2023

20:57

0

Autor: P.K.

Tužiteljka ispričala jezive detalje, jedan deo njene priče potvrđuje i snimak

Isplivao snimak koji bi mogao Mekgregora da pošalje u zatvor: Već je saslušan zbog optužbe za silovanje (VIDEO)
Detalji sa snimka - Copyright Printscreen/TMZ.com

I dalje najveća MMA zvezda sveta, Konor Mekgregor suočava se sa optužbama za silovanje tokom finalne utakmice NBA lige. Već je izveden pred istražne organe u vezi sa ovim slučajem, a sada se pojavio snimak koji bi mogao da ga otera u zatvor.

TMZ je objavio video materijal koji prikazuje kako nekadašnji UFC prvak vodi ženu za ruku u toalet objekta "Kejseja centra" u Majamiju. Ovaj incident se dogodio oko ponoći 10. juna, a kada su se vrata toaleta zatvorila, više se ništa nije moglo videti i snimak se tu prekida.

Advokat koji zastupa ženu koja tvrdi da je Mekgregorova žrtva, navodi da je on navodno prisilio ženu da mu pruži oralni seks, nakon čega je pokušao da je analno siluje. Mekgregor i pomenuta žena su se upoznali na proslavi koja je održana u areni tokom meča.

- Moja klijentkinja je pod pretpostavkom da je Konor poziva u hotel 'Four Seasons', s obzirom da ju je ranije pozvao u hotelsku sobu. Međutim, čovek sa pletenicama se zaustavio kod vrata toaleta, gde je Konor zgrabio moju klijentkinju. Ona je mislila da idu u hotel, ali ju je on zapravo odveo u toalet.

Pogledajte:

Oglasio se i Megregorov advokat, Barbara R:

- Nakon što je video objavio TMZ, advokatkinja tužiteljke je promenila svoju priču. Gospodin Mekgregor podržava istragu, uveren da će ista pokazati da su optužbe protiv njega lažne. Pošto nije reagovala na zahtev za novčanu nadoknadu, tužiteljka se obratila medijima da bi izvršila pritisak. Ovo je čist pokušaj iznude.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike