24SEDAM RUMA: RK "Ruma" u nedelju proslavlja titulu i plasman u viši rang

11.05.2023

09:09

0

Uprava RK "Ruma" poziva sve ljubitelje sporta da u nedelju dođu u sportsku halu

24SEDAM RUMA: RK "Ruma" u nedelju proslavlja titulu i plasman u viši rang
Copyright Opština Ruma

U nedelju, 14. maja, od 18 časova, sportski duh i slavlje očekuje se u Sportskom centru "Ruma", gde će rukometašice RK "Ruma" odmeriti snage sa ekipom "Laki" iz Crvenke. Ovaj susret u poslednjem kolu Prve rukometne lige Vojvodine ima poseban značaj, jer će Rumljanke obeležiti svoju titulu i istorijski plasman u viši rang takmičenja.

Bez obzira na ishod nedeljne utakmice, RK "Ruma" ima razloga za slavlje. Ekipa je već osigurala prvo mesto na tabeli sa impresivnih 27 bodova, što ih vodi direktno u Super B ligu Srbije u narednoj sezoni. Ovo predstavlja najveći uspeh rumskih rukometašica do sada, označavajući značajan trenutak u istoriji kluba.

Uprava RK "Ruma" poziva sve ljubitelje sporta da u nedelju dođu u sportsku halu i zajedno sa ekipom proslave ovaj veliki uspeh. Očekuje se da će atmosfera biti ispunjena oduševljenjem i podrškom, kako bi se na pravi način obeležio ovaj značajan trenutak za rukomet u Rumi.

Utakmica protiv ekipe "Laki" Crvenka predstavlja ne samo sportski događaj, već i priliku za zajedničko okupljanje i slavlje postignuća koje će ostati upamćeno u sportskoj istoriji grada. Pozivaju se svi da budu deo ovog važnog događaja i da svojim prisustvom doprinesu nezaboravnoj atmosferi u sportskoj hali Ruma.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike