24SEDAM RUMA Rumljani ostvarili fantastičan rezultat na Prvenstvu Vojvodine u kik boksu: Osvojeno pet medalja!

27.11.2023

16:36

0

Autor: 24sedam

Trener kluba, Vladimir Bogović, izrazio je zadovoljstvo performansama svojih takmičara

24SEDAM RUMA Rumljani ostvarili fantastičan rezultat na Prvenstvu Vojvodine u kik boksu: Osvojeno pet medalja!
Copyright Opština Ruma

Rumski Kik boks klub "Ru 09" imao je izvanredan nastup na nedavno održanom Prvenstvu Vojvodine u disciplini lou kik u Somboru. Sa pet takmičara koji su se pojavili na događaju, klub je odneo isto toliko medalja.

Trener kluba, Vladimir Bogović, izrazio je zadovoljstvo performansama svojih takmičara. Iskusni članovi tima ispunili su očekivanja, dok su se novajlije odlično pokazale iako je ovo bio njihov prvi nastup.

Zlatne medalje su pripale Strahinji Jockoviću, starijem junioru u kategoriji do 57 kg (iako je inače takmičar u kategoriji do 54 kg, ovaj rezultat dobija dodatni značaj), i Jovanu Vojnoviću, starijem junioru u kategoriji do 63,5 kg, koji je imao drugo takmičenje u karijeri. Srebro su osvojili Milica Bogović, starija juniorka u kategoriji do 56 kg (inаče prvakinja Srbije u kategoriji do 52 kg), kao i Luka Čubrilović, mlađi junior u kategoriji do 81 kg, koji je debitovao pobedom nokautom nad prvobitnim protivnikom, ali je izgubio finalni meč zbog povrede noge. David Stolić, junior u kategoriji do 71 kg, takođe je osvojio bronzu u svom prvom nastupu.

- Prezadovoljan sam prikazanim, pogotovo što je kraj sezone i stariji takmičari su već dosta umorni, a mladi treba da se pokažu i dokažu da sa njima treba još ozbiljnije raditi, što i jesu učinili - rekao je Bogović.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike