Aleksandar Rakić postao ambasador kanala Arena fight: Zajedno idemo po UFC šampionski pojas! (GALERIJA, VIDEO)

06.10.2023

17:27

0

Najbolji uvek idu uz najbolje, pa je tako i ovog puta

Aleksandar Rakić postao ambasador kanala Arena fight: Zajedno idemo po UFC šampionski pojas! (GALERIJA, VIDEO)
Nebojša Žugić i Aleksandar Rakić - Copyright TV Arena sport

Najbolji srpski MMA borac, Aleksandar Rakić ima jasan cilj da postane UFC šampion, a na putu do ostvarivanja snova će ga pratiti TV Arena sport, imajući u vidu da je u prostorijama najgledanije sportske televizije u ovom delu Evrope, potpisan ugovor po kojem će Rakić biti zaštitno lice kanala Arena fight.

Prema rečima prvog čoveka Arena Channels Group, Nebojše Žugića, ovaj dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo i predstavlja dokaz koliko je TV Arena sport posvećena promociji sporta.

- Veoma smo srećni što smo uspeli da se dogovorimo i započnemo saradnju koja će trajati dugo, baš kao što se nadam da će i Aleksandrova karijera biti duga i uspešna, a mi ćemo pratiti njegove uspehe. Drago mi je što će on biti zaštitno lice Arena fight kanala i imponuje nam što ćemo zajedno raditi na popularizaciji našeg kanala, borilačkih sportova, a pogoto MMA kao najbrže rastućeg borilačkog sporta na svetu - rekao je Žugić i dodao:

- Potrebno je da iskoristimo to što živimo u eri najvećih investicija u srpski sport ikada i ispromovišemo ga kako bismo dobili što više medalja, a borilački sportovi to već uveliko vraćaju, jer sa Olimpijskih igara, prvenstava Evrope i sveta borci donose odličja. Želimo da svi zajedno kroz podršku našeg predsednika Aleksandra Vučića, Vlade Republike Srbije, resornog ministarstva i saveza uradimo pravu stvar u popularizaciji sporta. Stvaraju se uslovi da se deca masovno bave sportom i iz toga će se izroditi novi šampioni, a jedan UFC je, nadam se, prisutan ovde sa nama.

Aleksandar Rakić se zahvalio na ukazanom poverenju i izrazio uverenje da će u narednom periodu, a uz podršku koju je dobio, uspeti da ostvari svoj san i postane UFC šampion.

 

 

- Pre svega želim da se zahvalim gospodinu Žugiću, TV Arena sport i kanalu Arena fight na ukazanom poverenju. Cilj 2020. godine je bio da se takmičim pod zastavom Srbije kako bih se zahvalio na podršci, vetru u leđa i motivaciji koju sam dobijao od navijača. Zahvalan sam i na tome što vi mislite da ja mogu da osvojim taj šampionski pojas, a meni to stvara pozitivan pritisak pod kojim najviše volim da radim i treniram. Ako Bog dragi da, da donesem taj pojas, pa da svi zajedno proslavimo - rekao je Rakić.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: TV Arenasport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike