Kolaković utučen posle poraza: Totalno smo podbacili - bili smo bez energije!

30.09.2023

12:57

0

Selektor Srbije priznao je da su loše odigrali protiv Turske na startu kvalifikacija za plasman na OI

Kolaković utučen posle poraza: Totalno smo podbacili - bili smo bez energije!
Igor Kolaković - Copyright MN Press

Selektor odbojkaša Srbije Igor Kolaković posle poraza od Turske sa 3:1 priznao je da ovo nije dobro, pogotovo što su izgubili od selekcije sa kojom se bore za plasman na Olimpijske igre.

 - Težak poraz za nas na otvaranju kvalifikacija. Uopšte nije delovalo da ćemo ovako važan meč protiv Turske odigrati u kontraritmu. Nedostajalo je svega, pa čak i naše prepoznatljive energije. Ušli smo veoma mlako u sve ovo, u prvom setu smo propustili nekoliko šansi za kontranapad. Mislili smo da smo se vratili u drugom periodu, ali to je bio samo privid. Turci su igrali veoma dobro - započeo je Kolaković.

Selektor Srbije osvrnuo se i na naredni meč protiv Tunisa, koji se igra u nedelju ujutru po srednjeevropskom vremenu (06.00). 

- Biće teško preživeti ovaj poraz, jer nam je veoma važan. Međutim, utakmica sa Tunisom je već sutra, moramo da mislimo već na sledećeg protivnika. Sigurno da je svaka pobeda lek za poraz. Tako da moramo sutra da pobedimo ako želimo da se vratimo u ritam ovog turnira - zaključio je Kolaković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike