Odbojkaši Srbije traže vizu za OI! Za ovo se spremamo od maja, to nam je primarni cilj!

24.09.2023

06:46

0

Autor: G. F.

Naš reprezentativac Miran Kujundžić zna da je svaka utakmica najvažnija u ovim kvalifikacijama

Odbojkaši Srbije traže vizu za OI! Za ovo se spremamo od maja, to nam je primarni cilj!
Miran Kujundžić - Copyright MN Press

Odbojkašice Srbije plasirale su na Olimpijske igre u Parizu, a sada je isti cilj pred našim odbojkašima.

Od 30. septembra do 8. oktobra izabranici selektora Igora Kolakovića vodiće ljute bitke sa Turskom, Tunisom, Egiptom, Finskom, Japanom, SAD i Slovenijom za dva mesta koja vode na OI.

- To je turnir za koji se najviše spremamo od maja. Nama je ovog leta primaran cilj odlazak na Olimpijske igre. Grupa je baš jaka, kao da je reč o mini SP, tako da se nadam da ćemo da budemo zdravi i da ćemo bolje igrati nego na EP, kako bismo se našli među dve ekipe koje će izvaditi kartu za Pariz - rekao je za Novosti naš reprezentativac Miran Kujundžić, pa ocenio da se u svaki meč mora ući kao da je presudan.

- Svaki poraz značio bi i korak dalje od Pariza. Znamo i da imamo i drugu šansu, da na Igre odemo na osnovu plasmana na rang listi. Zato je svaka utakmica do Olimpijade bitna i zbog bodova koje donosi na rang listi. Naučili smo ovog leta i da svaku šansu moramo da iskoristimo, jer će nas u suprotnom protivnik kazniti.

Pred našim odbojkašima je veliki izazov, za devet dana će odigrati sedam utakmica, ali verujemo da će pronaći snage i znanja, pa ako treba imati i dozu sreće i već sada izboriti plasman na Olimpijske igre.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike