Milanović o porodičnoj tragediji: Moja Nataša je umrla 2012. godine, bio sam uplašen, besan, ljut! Sve je prošlo uz Božiju pomoć

03.08.2023

12:25

0

Autor: D. P.

Teški su dani iza vaterpolo legende

Milanović o porodičnoj tragediji:  Moja Nataša je umrla 2012. godine, bio sam uplašen, besan, ljut! Sve je prošlo uz Božiju pomoć
Igor Milanović - Copyright MN Press

Jedan od najboljih vaterpolista sveta Igor Milanović ispričao je na K1 TV svoju životnu priču, sa naglaskom na porodičnu tragediju i period posle smrti supruge Nataše 2012. godine.

Milanović se prisetio i lepih uspomena kada je upoznao svoju Natašu:

- Pokojna supruga Nataša je bila asistent fotografa na neko slikanju, gde smo Andrić, Šoštar i ja pozirali, baš posle te utakmice sa Italijanima 1986. Tada sam je primetio, ali nismo imali kontakt. Našem pravom upoznavanju je kumovao moj najbolji drugar Nenad Kurajica, koji je sa Natašom bio prijatelj. Došao je iz Amerike i okupio nas je sve na jednom brodu. Tada sam shvatio u razgovoru sa njom, da bi tu moglo da bude nešto više - priča Igor za "K1" i dodaje:

MN Press
Igor Milanović

- Nataša i ja smo se baš voleli. Venčali smo se 2003. godine i imali smo divan brak. Ona je bila dobar čovek, prijatelj, divno biće. Volela je tu moju ljubav prema umetnosti, a poštovala je sport, jer je i sama bila iz sportske porodice. Sve se to brzo dešavalo. 2010. smo saznali za tu bolest. Umrla je 2012. godine. Bio sam uplašen, besan, ljut. Sve je prošlo uz Božiju pomoć. Mislim da smo deca i ja izašli jači iz te situacije.

Milanović opisuje dane kada je sa ćerkicama prolazio težak period suočavanja sa istinom da njihova majka i njegova supruga nije više sa njima.

- Mlađa je išla u vrtić, starija u školu, a ja sam to vreme koristio da sa prijateljima popijem kafu. Onda njih pokupim, odemo na Banjicu, jer je starija trenirala sinhrono plivanje, a mlađa i ja idemo u saunu. Oko pet završimo sve, dođemo kući, čeka nas moja baka Ana, spremljena klopa, domaći zadaci i zajedno u krevet. Dve godine smo spavali zajedno.

MN Press
Igor Milanović

 

Milanović je danas pronašao sreću pored Ivane, prijateljice njegove pokojne supruge koja im je pomagala dok je trajala teška borba sa opakom bolešću.

- Bilo je i normalno da dođe do tog nekog zbližavanja, jer je dve godine, svaki dan dolazila i pomagala nam. Tačno znam i trenutak, kada sam počeo da je gledam, kao ženu, a ne kao prijatelja. Deca je obožavaju, imaju predivan odnos. Sad sam ja višak tamo, posebno jer sam bio u inostranstvu, ali se trudim i ja da im ne kvarim tu neku žensku harmoniju i atmosferu", rekao je Milanović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike