Hvala ti, Srbijo, sada sam tvoj najveći navijač! Kapiten se oprostio od najdražeg dresa reprezentacije!

22.04.2023

06:56

0

Autor: G. F.

Nemanja Petrić objavio da više neće biti deo nacionalnog tima

Hvala ti, Srbijo, sada sam tvoj najveći navijač! Kapiten se oprostio od najdražeg dresa reprezentacije!
Nemanja Petrić - Copyright MN Press

Naš sjajni i proslavljeni reprezentativac, kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Nemanja Petrić (35) obavestio je javnost da se oprostio od reprezentacije.

Dirljivu objavu punu jakih i iskrenih emocija prenosimo u celosti.

- San, motivacija, odgovornost, borba, poštovanje, uspeh, ponos, čast… Sve su to reči i emocije, koje me vežu za ovaj meni sveti dres i grb Srbije. Svaka priča ima svoj početak i kraj, pa tako i ova moja reprezentativna - napisao je Petrić i nastavio:

 

 

- Jedan prelepi period koji pocinje od zelje da jednog dana izadjem na čuveni balkon Skupštine, do ostvarenja iste, podizanja Evropskog pehara, kapitenske trake i predvođenja mojih Orlova i braće poslednjih godina. Priča ispunjena snažnim emocijama, trenucima, događajima, putovanjima, a ponajvise ljudima. Ljudima sa kojima sam kroz nju koračao i koji su mi pomogli da je napišem i ovim putem im se duboko zahvaljujem.

Petrić je za kraj ostavio čistu emociju...

- Bila mi je velika čast, draga moja Srbijo, a tvoj dres će ostati moja najveća nagrada!

Sjajni primač servisa je od 2007. godine i debija za reprezentaciju odigrao 136 utakmica, učestvovao na šest evropskih šampionata, tri svetska i u čak 10 izdanja Svetske lige/Lige nacija. Kao kapiten je predvodio reprezentaciju do osvajanja evropskog zlata 2019. a učestvovao je i u osvajanju evropskih bronzi 2013. i 2017, kao i u osvajanju srebrne medalje u Svetskoj ligi 2015.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike