SUPER HOT DNEVNI BONUSI - A evo i kako do njih!

21.04.2023

09:50

0

Superbet vam predstavlja Super Hot Dnevni Bonus koji će vam omogućiti da osvojite čak 50 Free spinova na dnevnom nivou

SUPER HOT DNEVNI BONUSI - A evo i kako do njih!
Copyright Promo

Ljubitelji slot igara mogu biti bez brige - i dalje mogu uživati u svojoj omiljenoj zabavi, a uz novi dnevni bonus, to zadovoljstvo će biti još veće! 

Svi koji se klade putem interneta vole da pored sportskih takmičenja svoju sreću okušaju i u nekim drugim igrama, a u velikoj ponudi slot igara uvek postoje neke kojima se rado vraćaju, i gde znaju da su sigurno dobri. Sa druge strane, ima i kladioničara kojima su one omiljeni vid zabave, i koji vole da ih igraju bilo kada, i bilo gde, pa mnoge kladionice posebno njima žele da izađu u susret, i omoguće im dodatne pogodnosti dok uživaju u svojoj omiljenoj slot zabavi.

Svaka kladionica stoga nastoji da prema igračima izgradi visok stepen poverenja kako bi oni bili uvereni da će se u njoj uvek dobro osećati koju god vrstu klađenja preferirali, i da će njihova sredstva u svakom trenutku biti na sigurnom. Zato je dobra reputacije online kladionice vrlo bitna, a ako pri tome ima stalno nove promocije i bonuse kao i odlično organizovan i lak za korišćenje sajt kao što je to slučaj sa Superbetom, onda se izbor igračima sam nameće.

Zato je vaša omiljena kladionica opet pripremala sjajan dnevni bonus koji će obradovati sve njene igrače. Superbet vam predstavlja Super Hot Dnevni Bonus koji će vam omogućiti da osvojite čak 50 Free spinova na dnevnom nivou do kojih se dolazi na vrlo jednostavan način! 

Ono što je potrebno da uradite da bi ste dobili ovaj sjajni dnevni bonus je samo da odigrate neke od slot igara u toku jednog dana u vrednosti većoj od 1000 dinara. Nakon ostvarivanja ovog preduslova, dnevni bonus je vaš, i bićete u prilici odmah da ga i iskoristite.

50 Free spinova su namenjeni za igru 40 Super Hot Amusnet, ali je za vas bitno da znate da možete igrati bilo koje slot igre kako biste došli do ovog odličnog Super Hot Dnevnog Bonusa! Znamo da neko više preferira baš određenu igru iz serije Amusnet kao što je to 40 Super Hot, 100 Super Hot, Shining Crown ili 5 Dazzling Hot. No, ako više volite neke druge slot igre kao što su Big Bass Bonanza, Fruit Party, Sugar Rush ili Irish Coins, nema nikakvih problema - i na njima možete uložiti u toku jednog dana više od 1000 dinara, i dobićete 50 Free spinova kao dnevni bonus!

Ono što je važno znati kada je u pitanju Super Hot Dnevni Bonus koji vam daje Superbet online kladionica je da je njega potrebno potrošiti u roku od 24 časa od trenutka kada vam bude dodeljen, i da se ovaj bonus može dodeliti samo jedanput u toku dana odnosno pet puta u toku jedne nedelje. Zato ne bi trebalo da čuvate ovaj bonus već ga odmah iskoristite čim vam bude dodeljen jer ćete svakako njega prvo biti u prilici da odigrate kada vam legne na vaš račun, a tek nakon toga ćete moći da koristite sredstva sa vašeg računa sa realnim parama. 

No, to nije sve - Superbet je mislio na sve svoje igrače, pa je tako obezbedio i drugi odličan bonus na dnevnom nivou, Instant Bonus u iznosu od 500 dinara Free Beta za sve vas koji odigrate tikete u vrednosti od najmanje 500 dinara u toku jednog dana na, recimo mečeve iz omiljene košarkaške lige, i sa kvotama koje neće biti manje od 1.6! 

Vrlo jednostavan uslov koji će vam i ovde doneti dodatne benefite, pa će tako svi naši igrači šta god igrali uvek biti u plusu sa nama!

Klađenje je zabranjeno licima mladjim od 18 godina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike