Napadnut srpski rukometaš! Nakon posekotina na vratu, hitno hospitalizovan!

18.04.2023

08:21

0

Autor: A. S.

Strašne scene na sportskim stranicama

Napadnut srpski rukometaš! Nakon posekotina na vratu, hitno hospitalizovan!
Detalji sa utakmice Srbije i Slovenije/Ilustracija - Copyright MN Press

Mladi srpski rukometaš bio je u centru pažnje nemilih scena na Vaskrs.

Kako prenose mediji iz Bosne i Hercegovine, jedna ženska osoba pokušala je da ubije rukometaša Drine iz Zvornika Nikolu Tomića!

Kako navode, ona je napala Tomića hladnim oružjem ispred jedne benzinske pumpe u Zvorniku, a o čitavom slučaju se oglasio i njegov klub, pa je poznato i stanje igrača.

- Povodom nemilog događaja koji je potresao naš klub, odlučili smo da se obratimo javnosti. Nažalost, ovoga puta se ne obraćamo povodom sportskih uspeha ili dešavanja.

- Dana 16.4. 2023. godine, oko tri časa iza ponoći, policijski službenici Policijske stanice Zvornik lišili su slobode lice I.L. zbog pokušaja ubistva. Hladnim oružjem napadnut je naš rukometaš Nikola Tomić koji je tom prilikom zadobio povrede u predelu vrata u vidu ozbiljne posekotine. Na našu sreću, ako se to srećom može nazvati, Nikola je nakon hladnokrvnog napada ubrzo zbrinut u JZU Bolnica Zvornik.

 

 

Iskreno se nadamo da će nadležne institucije najstrožije kazniti ovakav vid nasilničkog ponašanja. Bio je ovo napad na jednog mladog i perspektivnog sportistu, željnog igre i dokazivanja, a na njegovom mestu mogao je biti bilo kod od nas. Najiskrenije se nadamo da se ovako nešto više nikada neće ponoviti. Našem Nikoli želimo brz oporavak i da se što pre vidimo na parketu - navodi se u saopštenju.

Iz policije su se nešto ranije oglasili i potvrdili da je osoba I.L. lišena slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično delo „Ubistvo“ u vezi sa krivičnim delom „Pokušaj“. 

Njoj je određen pritvor u trajanju od mesec dana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike