Isplivavaju detalji tragične smrti italijanske odbojkašice! Otkrivena poslednja poruka, u kobnoj noći razgovarala je sa majkom!

14.04.2023

19:47

0

Autor: A. Š.

Turski mediji objavili nekoliko novih informacija, majka nesrećne devojke ne veruje u samoubistvo

Isplivavaju detalji tragične smrti italijanske odbojkašice! Otkrivena poslednja poruka, u kobnoj noći razgovarala je sa majkom!
Julija Ituma ispred vrata hotelske sobe - Copyright Printscreen/Twitter

Odbojkaškim svetom, i posle više od 24 sata od užasne vesti, vladaju šok i neverica zbog tragične smrti mlade italijanske odbojkašice Julije Itume (18).

Podsetimo, nesrećna devojka pronađena je u četvrtak ujutru mrtva ispred hotela u Istanbulu, gde je veče pre toga njena Novara igrala meč polufinala Lige šampiona protiv turskog Ezačibašija.

Tokom jučerašnjeg dana pojavljivale su se brojne spekulacije, da bi u poslepodnevnim satima objavljen video snimak iz hotelskog hodnika posle kojeg su počele pretpostavke o mogućem samoubistvu mlade odbojkašice.

Kako vreme prolazi informacija i detalja o tragičnom događaju je sve više. Turska policija je nesrećni događaj okarakterisala kao samoubistvo, dok je glavno javno tužilaštvo Istanbula pokrenulo istragu, naredilo obdukciju, dok je na veštačenje poslat i Julijin telefon koji bi mogao da otkrije razloge eventualnog samoubistva.

Turski mediji su danas doneli i niz detalja o tragičnom događaju. Između ostalog i izjavu Lucije Varele Gomez koja je bila Itumina cimerka.

- Razgovarali smo do sat i 30 minuta posle ponoći- Onda sam zaspala. Ujutru sam saznala da je pala – kazala je Varela Gomez.

Turci otkrivaju da je nesrećna mlada Italijanka u hotelskom hodniku razgovarala preko telefona između 22.49 i 23.30. Potom je oko sat vremena sedela ispred svoje sobe, uplakana, a potom je ušla u sobu. Sve je to moglo da se vidi i na snimku objavljenom ubrzo posle tragičnog događaja.

Takođe, otkriveno je da je Ituma svojim saigračicama i glavnom treneru rekla da joj nije dobro, da bi pre nego što je pala kroz prozor sa šestog sprata hotelske sobe na timskoj „Vocap“ grupi napisala „Zbogom“.

Prema nekim informacijama, Julija je oko 22 sata kobne večeri pozvala svoju majku i rekla joj:

- Mama, izgubili smo. Osvojila sam dva poena, ali ekipa je bila užasna.

Majka Elizabet je u italijanskim medijima naglasila kako ne veruje da je njena ćerka sama sebi oduzela život.

- Moja ćerka je bila toliko jaka da ne mogu da verujem da je htela da skoči kroz prozor – kazala je za „La Republiku“ mama Julije Itume.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike