Užasne vesti – italijanska odbojkašica (18) izvršila samoubistvo? Pojavio se poslednji snimak pre smrti i izazvao veliku sumnju (VIDEO)

13.04.2023

17:06

0

Autor: A. Š.

Džulija Ituma pronađena mrtva u Istanbulu

Užasne vesti – italijanska odbojkašica (18) izvršila samoubistvo? Pojavio se poslednji snimak pre smrti i izazvao veliku sumnju (VIDEO)
Odbojkašica Ituma - Copyright Twitter/printscreen/@mbatuhanagir

Kako vreme odmiče, sve strašnije vesti dolaze iz Istanbula. Podsetimo, mlada odbojkašica Novare Džulija Ituma (18) pronađena je jutros mrtva u Istanbulu, gde je njen klub veče pre odigrao meč Lige šampiona protiv Ezačibašija.

Iako su prvobitne informacije sa Bosfora govorile da je nesrećna devojka tragično izgubila život tako što je pala kroz prozor hotelske sobe, u toku dana se pojavio video snimak na kojem je Ituma poslednji put viđena živa i posle kojeg su se u turskim medijima pojavile spekulacije o samoubistvu mlade devojke.

Odbojkašica rođena pre 18 godina u Milanu od roditelja emigranata iz Nigerije vidi se na snimku iz hotelskog hodnika kako šeta, potom seda ispred vrata i počinje da plače… Nekoliko trenutaka kasnije je ustala, pogledala u mobilni telefon i ušla u sobu, posle čega je jutros pronađena mrtva.

Novara je sinoć poražena (3:0) u revanš meču polufinala Lige šampiona od ekipe Tijane Bošković i Maje Ognjenović. Iz istage se saznaje da niko od njenih saigračica ili drugih članova ekipe nije bio upoznat da je Ituma imala psihičkih problema koji bi mogli da naslute tragediju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike