Uz Tominu pesmu i suze otišle u legendu! Spektakl na oproštaju pet rukometašica od dresa Srbije! (FOTO, VIDEO)

13.04.2023

10:10

0

Jovana Stoiljković, Kristina Liščević, Jelena Lavko, Kristina Graovac i Tamara Radojević odradile poslednji reprezentativni zadatak

Uz Tominu pesmu i suze otišle u legendu! Spektakl na oproštaju pet rukometašica od dresa Srbije! (FOTO, VIDEO)
Emotivne scene na Banjici - Copyright 24sedam/Gojko Filipović

Rukometašice Srbije igraće na Svetskom prvenstvu pošto su i u revanšu baraža bile bolje od Turske.

U dupke punoj hali SC Voždovac, u koju nisu mogli da uđu svi koji su to želeli, od dresa reprezentacije oprostilo se pet rukometašica.

MN Press
Sjajna atmosfera na tribinama

Bio je to pravi spektakl kakav su Jovana Stoiljković, Kristina Liščević, Jelena Lavko, Kristina Graovac i Tamara Radojević apsolutno zaslužile zbog svega što su dale našem nacionalnom timu!

Svaka je dobila svoj uramljen dres, bili su tu i buketi cveća za pet devojaka koje su otišle u legendu. A ispraćene su uz mnogo suza i čuveni hit Tome Zdravkovića "Za Ljiljanu".

Bilo je zaista dirljivo i emotivno, gutali su ljudi knedle i na tribinama, a devojke pokušavale da se ne isplaču, onako pošteno isplaču. A onda trk po svoju dečurliju na tribine, pa red fotografisanja sa navijačima, deljenje autograma...

24sedam/Gojko Filipović
Najslađa podrka

Dugo će svaka od njih pamtiti ovaj 12. april i svoj poslednji meč u dresu reprezentacije Srbije. A bolje od obezbeđenog plasmana na Svetsko prvenstvo sigurno nije moglo!

- Preskakalo je srce još u svlačionici, pa tokom himne, pa kad je sve počelo... Očekivala sam baš ovoliko ljudi, Banjica je hram rukometa, svima je poznato da je uvek puna kad dođe reprezentacija, isto kao u Zrenjaninu. Baš sam zadovoljna i navijanjem i podrškom. Bilo je prelepo - kaže Kristina Liščević za 24sedam, pa otkriva da je kao mala maštala baš o ovakvom razvoju situacije:

24sedam/Gojko Filipović
Kristina Liščević sa najmlađim navijačima

- Uvek, uvek. Mislim da su poslednjih dana napravili da se osećamo kao princeze, učinili su da se zaista ponosimo, baš kao što smo se uvek ponosile kada smo igrale za reprezentaciju. Uvek smo igrali svim srcem i uvek bili tu za Srbiju. I ispratili su nas onako kako smo uvek sanjali.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike