Roditelji mi se prevrću u grobu, nikad nisam doživeo takve uvrede! Trener Zvezde progovorio o sukobu sa Janićem - Odlučno ću ga tužiti!

31.03.2023

14:53

0

Autor: A. S.

Verbalna rasprava dvojice trenera skrenula je pažnju sa terena

Roditelji mi se prevrću u grobu, nikad nisam doživeo takve uvrede! Trener Zvezde progovorio o sukobu sa Janićem - Odlučno ću ga tužiti!
Nikola Matijašević - Copyright MN Press

Prvi odbojkaški večiti derbi u ovogodišnjem plej-ofu, obeležio je sukob dvojice trenera, Bojana Janića i Nikole Matijaševića.

Trener Partizana, Bojan Janić se žalio na ponašanje iskusnijeg kolege i komentare koje je upućivao njegovim igračima tokom meča, a danas se oglasio i Matijašević i izneo svoju stranu priče.

- On je na 2:0 u setovima i 23-17 za nas došao do mreže i krenuo da prelazi i izgovorio toliko odvratnih uvreda, da mi se pokojni otac i majka prevrću u grobu. Je*em ti mrtvu majku, mrtvog oca, ubiću te, matori konju, itd. Iskreno, nikad u karijeri nisam doživeo niti video takav prostakluk i takve uvrede - počeo je Matijašević, prenose domaći mediji.

- Imam 69 godina, prvoligaški sam trener od 1983. godine, osvojio sam titulu prvaka Francuske kao trener 1984, kada je Janić imao 2 godine. U moje vreme smo poštovali starije. Provokacije su sastavni deo igre, a ko ne može to da podnese mora da se zapita da li je za ovaj posao. Naučen sam da se borim za vreme meča, a kad se završi pružam ruku i idem dalje. To vređanje kad je meč gotov ozbiljno je iskazivanje slabosti i nemoći. To sigurno neće uticati na moj fokus i način na koji vodim utakmicu! Naprotiv! - dodajo je.

Kako je najavio iskusni stručnjak, trenutno razmatra i pokretanje krivične tužbe.

- Na vezi sam sa advokatom i ispitujemo da li postoje elementi za pokretanje krivične tužbe! Odlučno ću ga tužiti kao i sve druge osobe koje budu imale nasilničko ponašanje! Na ličnom planu Janić je povredio i moju decu koja su gajila drugarski odnos sa njim. Lepo je dočekan na svadbi moje ćerke, a sebi je dozvolio da mi se roditelji prevrću u grobu zato što nije u stanju da podnese presiju i nadmetanje na terenu! Za kraj, želim svojim igračima da uđu u totalni fokus. Spremamo ‘game plan’, kao što smo spremali i za prvu utakmicu. Ući ćemo spremno i odlučno u ovu jako važnu utakmicu za Zvezdu! - ispričao je trener Crvene zvezde, Nikola Matijašević.

Zvezda je dobila prvu utakmicu sa 3:0, dok je drugi meč u seriji zakazan za subotu, od 19.30 u Sportskom centru ”Voždovac”, na Banjici.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike