Najlepša sportistkinja sveta uhvaćena na tajnoj večeri sa jutjuberom i bokserom Džejkom Polom! Poznato i kako su se smuvali!

30.03.2023

11:51

0

Autor: D. P.

Paparaci slikali trenutno najpoznatiji sportski par

Najlepša sportistkinja sveta uhvaćena na tajnoj večeri sa jutjuberom i bokserom Džejkom Polom! Poznato i kako su se smuvali!
Copyright Profimedia

Jedna od najlepših sportiskinja sveta, holandska brza klizačica i prvakinja sveta Juta Lerdam uhvaćena je na večeri sa jutjuberom i bokserom Džejkom Polom.

Na društvenim mrežama uveliko se priča o započetoj romansi između klizačkog ponosa Holandije Jute Lerdam (24), najbolje klizačice prošle sezone na 1.000 metara, i američkog boksera i Jutjub fenomena Džejka Pola (26).

Pol je nedavno izgubio meč protiv Tomija Fjurija, ali je za to dobio iznos od 28.000.000 evra.

Glasine o njihovoj vezi kruže već neko vreme, ali kada su se neki video snimci pojavili i na TikToku, vest je postala viralna.

Na snimcima se vidi kako njih dvoje napuštaju restoran u Majamiju i ulaze zajedno u automobil.

Pored toga, njihove slike su napravljene na događaju "Boxing Bullies Foundation", organizacije koju je osnovao Pol da pomogne i osnaži maltretiranu decu.

Tu se vidi kako sede blizu jedno drugom i drže se za ruke.

Holandski "Telegraaf" preko insajdera su saznali da Juta i Džejk već mesecima kontaktiraju i da je sve počelo preko Instagrama.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike